Lejan

Maatwerkoplossingen in Inlays, Flightcases, Koffers & Kisten

jaar ervaring in maatwerkoplossingen voor verpakkingen

Verpakkingsoplossingen op maat

Bent u op zoek naar maatwerkoplossingen voor flightcases, koffers, en kisten? Lejan biedt de juiste verpakkingen op maat voor u. Bij Lejan ontwerpen we verpakkingsoplossingen op maat voor verschillende producten en sectoren. Voor elke flightcase, koffer of kist kunnen we custom foam inserts op maat maken. Met onze custom made foam inserts en beschermingsschuim zijn uw producten perfect beschermd. Ons bestaansrecht is er één op basis van innovatie en vakmanschap. Wij hebben de expertise, specialisatie en creativiteit voor al uw verpakking vraagstukken.

Custom made foam inserts: voor optimale bescherming

Wilt u met custom made foam inserts uw apparatuur of onderdelen beschermen? Bij Lejan ontwerpen we graag een schuim verpakking op maat voor diverse producten en sectoren. Wij hebben meer dan tachtig jaar ervaring in specialistisch maatwerk voor custom made foam inserts.

Met onze custom made foam inserts en beschermingsschuim zijn uw producten perfect beschermd. U profiteert van de resultaten: minder schade en defecten, meer productietijd, minder productieverlies, meer klanttevredenheid en een professionele uitstraling in het leveren van kwalitatieve producten. Schuim bewerken voor inlays en inserts vraagt om goede ontwerpen en het gebruik van de juiste technieken. Hiervoor past Lejan verschillende technieken toe om te komen tot het beste beschermende interieur tegen de beste prijs.