Select Page
♥ Derde generatie familiebedrijf
♦ Maatwerk
* Eigen productie

Tassen op maat laten maken?

Home » Tassen en hoezen » Tassen op maat

Tassen op maat. Bij Lejan is het mogelijk.

Bij Lejan ontwerpen we samen met u de juiste tas op maat. Een beschermtas op maat is licht van gewicht en beschermt uw producten tegen licht, vocht en stof. Onze soft solutions zijn flexibel en vergroten uw opbergmogelijkheden. Gelijktijdig kunnen ze ook uw bereik vergroten, we leven in een wereld waar innovaties op het gebied van promotionele verpakkingen oneindig en onmisbaar zijn. Draag uw bedrijfsboodschap uit via onze op maat gemaakte promotionele tassen. De tassen kunnen geheel naar wens gemaakt worden. We maken gebruik van; verschillende soorten materialen zoals nylon, polyester en pvc, vele kleuren en tevens zijn bedrukkingen ook mogelijk. Een tas op maat die volledig aansluit op uw huisstijl. Met het maatwerk, de creativiteit en kennis van onze specialisten garanderen wij de beste verpakkingsoplossing.

  • Uitstekend voor promotionele doeleinden
  • Verschillende materialen beschikbaar
  • Volledig naar uw wens ontworpen 
  • Beschermen tegen licht, vocht en stof

Gerealiseerde projecten

Tas op maat beschrijving

Tassen op maat maken we bij Lejan voor verschillende toepassingen, denk hierbij aan beschermtassen om uw product te beschermen of juist als promotionele verpakking om uw boodschap uit te dragen. Afhankelijk van uw product en toepassing zijn er dus verschillende soorten tassen op maat die we kunnen adviseren. Pvc tassen, polyester tassen en nylon tassen zijn populaire materialen voor beschermtassen en promotionele tassen. De keuze van het juiste materiaal kan bijdragen aan de uitstraling van uw tas en bedrijf. Bij Lejan maken we ook posttassen, tassen voor opbouwmaterialen of lichte tassen voor documentatie. Voor iedere wens hebben wij een oplossing op maat. Daarom kijken we graag samen met onze specialisten naar de beste maatwerkoplossing bij uw vraag.

Belangrijkste kenmerken van tassen op maat

-Tassen op maat zijn uitstekend voor promotionele doeleinden
-Verschillende materialen beschikbaar voor tassen op maat
-Ontwerp van een tas op maat is geheel naar wens, geen vraag is ons te gek.
-Tas op maat is een licht gewicht verpakking
-Tassen op maat beschermen tegen licht, vocht en stof

Hoe werkt het proces om uw tas op maat te laten maken?

Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Wanneer wij tassen op maat ontwerpen, kijken we eerst naar het product dat u in de de tas wilt vervoeren, of het een promotionele tas dient te zijn of een beschermtas. Op deze manier garanderen wij de beste op maatwerk oplossingen.

Twijfelt u over welke soft solution qua tassen en hoezen het beste bij uw vraag past? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties

Stoffen Nylon, Polyesther of Cordura

Voorzien van PU-backing

Voering met schuim of harde platen voor stijfheid en bescherming

Voorzien van metalen of kunststof fournituren

Optie print of zeefdruk

Optie hard schuim interieur op

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter

KLM lichtgewicht verpakkingen voor veel onderdelen en componenten

Veel verschillende onderdelen en of componenten moeten goed en lichtgewicht verpakt worden om over de hele wereld gebruikt te kunnen worden. Voor KLM hebben we een lichtgewicht verpakking ontworpen met een speciaal interieur zodat vele verschillende onderdelen en componenten allemaal in een verpakking passen.

Containers herbruikbaar voor delicate transport

Op zoek naar een standaard koffer?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerd leverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu Cases, Explorer Cases and Peli Cases.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker