♥ Derde generatie familiebedrijf
♦ Maatwerk
* Eigen productie

Tassen en hoezen op maat

Tassen op maat documenten bruin oranje

Maatwerk tassen en hoezen door Lejan

Bent u op zoek naar een verpakkingsoplossing die licht van gewicht is en uw producten kan beschermen tegen licht, vocht en stof? Bij Lejan bent u aan het juiste adres. Onze soft solutions zijn flexibel en vergroten uw opbergmogelijkheden. De tassen en hoezen zijn uitermate geschikt voor promotie doeleinden voor het beschermen van het product, kist of koffer tijdens transport. Wij maken posttassen, beschermtassen, tassen voor opbouwmaterialen, hoezen voor kisten en koffers of lichte tassen voor bijvoorbeeld documentatie. Het assortiment tassen op maat en hoezen op maat is heel breed. Met de mogelijkheid tot maatwerk en de creativiteit en kennis van onze specialisten garanderen wij de beste verpakkingsoplossing.

Home » Tassen en hoezen

Elke soft solution start vanuit uw behoefte

U vertelt ons uw behoeften en eisen, wij presenteren u de juiste verpakking. Graag extra vakken, bijzondere sluitingen, materialen of andere maatwerk opties? Onze specialisten hebben ervaring met de complexiteit van de juiste verpakkingskeuze. Samen met onze eigen productie maakt dit Lejan een ideale partner als het gaat om het creëren van succesvolle tassen en hoezen op maat.

Op elke vraag een antwoord

Door vragen te stellen krijgen wij inzicht in uw verpakkingsbehoefte, zo komen we samen tot de perfecte verpakkingsoplossing.

Hierbij kunt u denken aan vragen zoals:

• Waarvoor wordt uw verpakking gebruikt? Presenteren, transporteren, producten opslaan
• Hoe intens wordt uw verpakking gebruikt? Worden uw producten wekelijks de wereld rond gestuurd of presenteert u enkele keren per jaar?
• Welke waarde heeft uw product? Dit reflecteert zich vaak op de waarde van uw koffer.
• Had u zelf een voorkeur voor materiaalkeuze? Enkele mogelijke opties zijn nylon, polyester of pvc.

Tassen op maat

Wij bieden tassen op maat. Tassen worden veelal gebruikt voor promotionele doeleinden, deze tassen kunnen helemaal naar wens gemaakt worden, denk hierbij aan materialen en bedrukkingen. Afhankelijk van uw toepassing kunnen we u de juiste verpakking adviseren.

Hoezen op maat

Wij bieden hoezen op maat. Hoezen worden vaak gebruik ter bescherming van producten, kisten of koffers. Een beschermhoes op maat kunnen we bij Lejan geheel naar wens maken, van materialen tot bedrukkingen. Afhankelijk van uw toepassing kunnen we u de juiste verpakking adviseren.

Gerealiseerde projecten

Voor alle producten en toepassingen de juiste tas of hoes

Lejan maakt tassen en hoezen op maat van de beste materialen en voor alle toepassingen binnen elke industrie. Hierbij werken we met veel verschillende materialen zoals nylon, polyester of pvc, die ieder hun sterke punten hebben. Lejan levert een uitgebreid assortiment aan tassen en hoezen op maat. Van het beschermen van uw producten tot het uitdragen van uw boodschap. Bij Lejan werken we met verschillende materialen en kijken we naar voor welke toepassing de tassen en hoezen gebruikt gaat worden.

Bounce Case

Op zoek naar een standaard koffer?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerdleverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu
Cases, Explorer Cases en Peli.

Hoe werkt het proces om uw hoezen en tassen op maat te laten maken?

Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Wanneer wij een tassen op maat en hoezen op maat ontwerpen, kijken we eerst naar het product dat u wilt vervoeren, beschermen of promoten. Op deze manier kunnen we precies de juiste inschatting maken welke verpakking op maat bij uw behoefte past.

Twijfelt u over welke verpakking het beste aansluit bij uw behoeft? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kies ik de juiste transportverpakking?

Het beschermen van uw product is zeer belangrijk maar niet altijd makkelijk. Daarom is het belangrijk om naar verschillende aspecten te kijken. In deze blog vertellen we alles over hoe je de juiste transportverpakking kunt kiezen.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker