Select Page

Voor de frequente reizigers onder ons is het belangrijk om te weten hoe je je kleding netjes en kreukvrij kunt meenemen op reis, vooral als het gaat om formele kledingstukken zoals jacquets en pakken. Het team van Lejan heeft daarom een lichtgewicht Flight-travel kledingkist ontworpen, met een verlengde kledingstang om kleding nog beter op te kunnen hangen en te beschermen.

De lichtgewicht Flight-travel kledingkist is ontworpen als een ruimbagage koffer en niet als handbagage. We raden aan om de afmetingen en gewichtslimieten van uw luchtvaartmaatschappij te controleren voordat u op reis gaat om ervoor te zorgen dat uw koffer aan hun eisen voldoet.

De koffer is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en beschadiging tijdens het transport. Dankzij de hoekwielen is de koffer gemakkelijk te manoeuvreren en is het mogelijk om de koffer achter je aan te trekken tijdens het lopen op de luchthaven.

De verlengde kledingstang zorgt ervoor dat je kleding netjes opgehangen blijft, waardoor het risico op kreuken en vouwen tijdens het reizen wordt verminderd. Zo kun je op je bestemming direct klaar zijn voor een belangrijke zakelijke afspraak of een chique avondje uit.

We hopen dat deze nieuwe koffer een uitkomst biedt voor degenen die vaak reizen met formele kledingstukken. Als u nog vragen heeft over deze koffer of andere producten van Lejan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw reisbehoeften.