♥ Derde generatie familiebedrijf
♦ Maatwerk
* Eigen productie

Profielkoffer op maat

Grime profielkoffer met schouderband

Profielkoffer op maat laten maken. Bij Lejan is het mogelijk

Onze Profielkoffers zijn opgebouwd uit aluminium profielen die aan de panelen gemonteerd worden.

Wij gebruiken 2 dikten plaatmateriaal 6 en 4 mm van berken multiplex met HPL aan buitenzijde en Phenol zwart aan binnenzijde (betonplex) of een PP honingraat kunstof paneel. Verder gebuiken wij opbouw beslag als handgrepen en snapsloten. Platte of bolhoeken dit alles wordt met popnagels of splitnagels bevestigd. We kunnen ook trolley systemen monteren. Dit alles maakt een zeer sterke profiel koffer. Het interieur kan een schuim inlay zijn maar ook een schotten constructie met of zonder schuim afgewerkt.

  • Stevige en solide constructie
  • Duurzame transportverpakking
  • Geschikt voor kwetsbaar licht transport
  • Volledig op maat

Home » Profielkoffers op maat

Profielkoffer op maat

Wat de profielkoffer onderscheid van de flightcase is dat profielkoffers uitsluitend voor licht transport zijn. 

Lejan profielkoffers zijn volledig schokbestendig, stootvast en geschikt voor zeer intensief gebruik. Lejan levert al decennialang verpakkingen aan de medische sector.  Daarnaast is het vrijwel bij alle profielkoffers en kisten mogelijk om deze mobiel te maken. Kortom Lejan heeft voor elke vervoersuitdaging een passende oplossing en is altijd in staat de beste profielkoffer op maat te maken.

Bij optimale bescherming van kwestbare en waardevolle goederen moet je ook denken aan een maatwerk interieur. Samen met onze specialisten bekijken we graag uw wensen om de beste profielkoffer bekleding te ontwerpen.

Gerealiseerde projecten

Profielkoffer op maat beschrijving

Natuurlijk is een goede koffer belangrijk voor de bescherming van uw waardevolle producten. Daarom kijken we graag samen met onze specialisten naar de beste maatwerkoplossing. Keuze uit profielkoffer trolleys, profiel kisten en profielkoffers maar vergeet zeker niet om aan de profielkoffer bekleding ofwel het koffer interieur te denken, net zo belangrijk. Het meest populaire koffer interieur is schuimvulling. Goed passende schuim interieurs en foam inlays op maat voorkomt ongewenst schuiven, schade bij vallen en helpt met het overzichtelijk en gemakkelijk plaatsen van uw materialen. Bij Lejan maken we custom foam inserts van de volgende materialen pe-schuim (hardschuim), pu schuim (zachtschuim), airfoam, en cleanroom foam. Dus een profielkoffer laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar!

Belangrijkste kenmerken van een profielkoffer

-Stevige en solide constructie dus zeer geschikt voor kwetsbaar maar licht transport
-Van elke profiel kist of profielkoffer, kan er een mobiele installatie gemaakt worden
-Vanwege de constructie gaan profielkoffers lang mee wat het een duurzame verpakking maakt

Hoe werkt het proces om uw profielkoffer op maat te maken

Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Wanneer wij een profielkoffer op maat of een andere koffer op maat ontwerpen, kijken we eerst naar het product dat u in de koffer wilt vervoeren en welke reis de koffer af moet gaan leggen. Op deze manier kunnen we precies de juiste inschatting maken welke profielkoffer op maat bij uw behoefte past.

Twijfelt u over welke profielkoffer, kist of andere maatwerkoplossing het beste bij uw vraag past? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent uw op zoek naar een flightcase op maat voor zwaargewicht transport?

Dan is een flightcase op maat de oplossing voor uw. Onze flightcases zijn opgebouwd uit aluminium constuctie profielen die aan de panelen geklikt worden. Ze zijn erg stevig en solide zijn vanwege zijn constructie.

Neem contact op

Specificaties

Aluminium enkelvoudige opzet profielen 22 mm

Multiplex platen 4, 6 of 7 mm dikte

Laminaat in kleuren of aluminium stucco toplaag

Opbouw sloten, handvatten en scharnieren

Optie trolleystel met wielen

Optie print of zeefdruk

Optie hard schuim interieur op maat

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter

KLEISS & CO pijpleidingapparatuur koffer op maat

Kleiss & co is opgericht in 1967 in Schiedam en heeft bijna 50 jaar ervaring in het produceren van gereedschappen en materialen voor de aanleg van pijpleidingen en onderhoud. Ze hebben ons benaderd om hun transportkoffers efficiënter te maken. Ze waren opzoek naar een lichtere koffer, die makkelijker te vervoeren is.

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport
Bounce Case

Op zoek naar een standaard kisten?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerdleverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu
Cases, Explorer Cases en Peli.

Wat is uw flightcase uitdaging?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

 

Gert Stolker

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker