Derde generatie familiebedrijf

Sinds 1937 een begrip

In 1937 opent Leo Janowitz op de Pieter Aertzstraat de kofferfabriek ‘Lejan‘.

Naast producent van hoogwaardige koffers op maat is Lejan vooral bekend van het blauwe vierkante KLM koffertje. Remco Janowitz staat al decennia lang aan het roer van Lejan, en zet de tijd-honoreerde traditie van vakmanschap en kwaliteit voort.

Het oude logo, rijk aan historie, is nog steeds her en der te zien in Abcoude. Als huidige generatie producenten van op maat gemaakte koffers, voelen we ons vereerd en verbonden met deze rijke geschiedenis.

Uw business, onze verpakkingsuitdaging

Al meer dan 80 jaar levert LEJAN-verpakkingen op maat aan bedrijven en verschillende business en industrieën. Ons bestaansrecht is er één op basis van innovatie en vakmanschap. Wij hebben de expertise, specialisatie en creativiteit voor al uw verpakking vraagstukken. Met onze eigen fabriek en specialisten kunnen wij maken wat u nodig heeft. Het creëren van een top product dat is wat wij willen. Als wij niet tevreden zijn gaan we door tot we dat wel zijn.

Door de uitstekende logistieke organisatie kunnen wij uw voorraden aanhouden en met juiste in time delivery bezorgen. Maatwerk in kleine aantallen of productiewerk in grote aantallen, wij zorgen dat het goed en op tijd is. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Waarom Lejan?

 

Vakspecialisten

Al meer dan 80 jaar begeleiden wij u naar de juiste verpakkingsoplossing. Onze prioriteit is het nakomen wat gewenst en afgesproken.

g

Volledig Maatwerk

Wij nemen de tijd om uw business te verkennen. Op deze manier kunnen we de beste op maat verpakkingsoplossingen bieden voor uw vraagstuk. 

N

Compleet verpakkingsconcept

Wij kunnen een totaal verpakkingsconcept leveren. Van opslag tot gespecialiseerde arbeid. Direct contact met onze specialisten.

Beste Kwaliteit

Tevreden opdrachtgevers zijn voor ons prioriteit nummer een. We maken gebruik van producten en materialen van de beste kwaliteit.

Diversiteit van producten

Wij bieden een groot scala aan kwalitatieve verpakkingensoplossingen. Wij bieden flightcases, koffers, kisten, koffer interieurs en tassen/hoezen voor professionele doeleinden.

Marktkennis

Wij leveren al jaren aan verschillende industrieën in de Medische wereld, IT, ICT, Luchtvaart, Defensie, Meet- en Regeltechniek, Presentatie of Machinebouwn.

Het proces – hoe werken we bij Lejan

Nauwe samenwerking is essentieel voor een succesvol resultaat. Bij Lejan hebben we een manier van werken ontworpen om kwaliteit te garanderen. Het proces begint met het begrijpen van het klantprobleem en het samen werken naar de juiste verpakkingsoplossing.

"

Intake /Analyse

Met onze grote expertise maken wij samen met u een analyse.

"

Concept Fase

Door onze product kennis en mogelijkheden bieden wij een concept aan.

"

Engineering

Na accoord concept maken wij het productie klaar met Cad/cam tekeningen.

"

Prototype

Indien wenselijk produceren wij een prototype/sample ter goedkeuring.

"

Productie fase

Na order hebben wij 3 tot 6 weken nodig om de producten te produceren.

"

After Sales

Uw accountmanager staat altijd open voor uw vragen en oplossen van problemen.

 Wat onze partners over ons zeggen

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter

Op zoek naar een standaard koffer?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerd leverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu Cases, Explorer Cases en Peli.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker