Bij Lejan zijn we trots op onze samenwerking met Anilo. Recent hebben we op maat gemaakte presentatiekoffers ontwikkeld die perfect aansluiten bij hun diverse High – Teck productcollecties.

Veelzijdige en beschermende koffers

De presentatiekoffers zijn speciaal ontworpen om de verschillende collecties van Anilo op een stijlvolle en veilige manier te presenteren. Elke koffer is voorzien van meerdere uitwisselbare inlays, waardoor ze eenvoudig aangepast kunnen worden aan de specifieke producten die getoond moeten worden. Dit maakt de koffers ideaal voor wederverkopers die de flexibiliteit nodig hebben om verschillende samples te tonen.

Kenmerken van de koffers:

  • Waterdichte behuizing: Beschermt de inhoud tegen vocht en andere externe invloeden.
  • Hardschuim gefreesde inlay: Op maat gemaakt voor perfecte pasvorm van de samples.
  • Uniek naamplaatje: Elke koffer is voorzien van een naamplaatje in de huisstijl van de klant, wat zorgt voor een professionele en persoonlijke uitstraling.

Een boost voor de verkoop

De collectie van Anilo wordt nu bij wederverkopers geplaatst, wat heeft geleid tot een aanzienlijke boost in de verkoop. De hoogwaardige presentatiekoffers dragen bij aan een professionele presentatie van de producten, wat het vertrouwen en de interesse van klanten vergroot.

Bekijk de koffers in actie

Zie hieronder een voorbeeldfoto van de presentatiekoffers in gebruik:

Voor meer informatie over Anilo en hun producten, bezoek hun website.

Bij Lejan blijven we ons inzetten voor de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Heeft u interesse in onze op maat gemaakte oplossingen? Neem vandaag nog contact met ons op