Lejan Maatwerkoplossingen – Verpakkingen op maat

Verpakkingsoplossingen op maat

Bent u op zoek naar maatwerkoplossingen voor flightcases, koffers, en kisten? Lejan biedt de juiste verpakkingen op maat voor u. Bij Lejan ontwerpen we verpakkingsoplossingen op maat voor verschillende producten  en sectoren. Voor elke flightcase, koffer of kist kunnen we custom foam inserts op maat maken. Met onze custom made foam inserts en beschermingsschuim zijn uw producten perfect beschermd. Ons bestaansrecht is er één op basis van innovatie en vakmanschap. Wij hebben de expertise, specialisatie en creativiteit voor al uw verpakking vraagstukken.

Flightcase op maat

Lejan flightcases zijn ontworpen voor optimale bescherming van gevoelige apparatuur en onderdelen tijdens elk transport. Flightcases volledig op maat.

Profielkoffers op maat

Lejan profielkoffers zijn ontworpen voor optimale bescherming van gevoelige apparatuur uitsluitend voor licht transport zijn. Profielkoffers volledig op maat.

 Koffer op maat

Lejan koffers op maat zijn ontworpen voor handzaam vervoeren van lichte apparatuur, gereedschap of ter gebruik als promotionele verpakking.

Kist op maat

Lejan kisten op maat zijn ontworpen voor het veilig vervoeren tijdens delicaat transport. De kisten zijn lucht-, stof- en waterdichtgecertificeerd.

Bounce Case

Bounce Case op maat

De door Lejan ontwikkelde lichtgewicht beschermkoffer met Flexcoat® technology. De Flexcoat® zorgt voor een extreem hoge schokbestendigheid. Ook volledig op maat.

Custom foam inserts

Een goed passend op maat gemaakt koffer interieur voorkomt ongewenst schuiven en houdt de apparatuur overzichtelijk en in perfecte staat. Voor jarenlang gebruik.

Tassen en hoezen op maat

Bij Lejan maken we beschermhoezen en beschermtassen voor apparatuur, posttassen, promotionele tassen, tassen voor opbouwmaterialen of lichtere tassen.

PP verpakkingen

PP verpakkingen

Bij Lejan ontwerpen we samen met u de juiste kist op maat. We bieden verschillende kunststof oplossingen voor de optimale bescherming voor uw goederen.

Standaard koffers

Op zoek naar een standaard koffer of kist? Op onze webshop bieden we een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker