Select Page

Bent u op zoek naar een verpakkingsoplossing die niet alleen licht van gewicht is, maar ook uw producten kan beschermen tegen licht, vocht en stof? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Lejan biedt maatwerk tassen en hoezen die aan al uw eisen voldoen. Als producent in eigen beheer in Polen, staan wij garant voor kwaliteit en flexibiliteit in onze soft solutions. Onze tassen en hoezen zijn ideaal voor promotiedoeleinden en het beschermen van uw product, kist of koffer tijdens transport.

Bij Lejan hebben we een uitgebreid assortiment aan tassen en hoezen op maat, geschikt voor verschillende toepassingen. Of u nu op zoek bent naar posttassen, beschermtassen, tassen voor opbouwmaterialen, hoezen voor kisten en koffers, of lichte tassen voor bijvoorbeeld documentatie, wij hebben de perfecte verpakkingsoplossing voor u. Met de mogelijkheid tot maatwerk en de creativiteit en expertise van onze specialisten, garanderen wij u de beste tassen en hoezen op maat.

Bij Lejan begrijpen we dat elke verpakkingsbehoefte uniek is. Daarom luisteren we naar uw specifieke wensen en eisen en presenteren we u de juiste verpakking. Of het nu gaat om extra vakken, bijzondere sluitingen, specifieke materialen of andere maatwerkopties, onze specialisten hebben ervaring met de complexiteit van de juiste verpakkingskeuze. In combinatie met onze eigen productie maakt dit Lejan de ideale partner als het gaat om het creëren van succesvolle tassen en hoezen op maat.

Bij Lejan geloven we in het beantwoorden van elke vraag en het vinden van de perfecte verpakkingsoplossing voor uw behoeften. Daarom stellen we vragen om inzicht te krijgen in uw specifieke verpakkingsbehoefte en om samen tot het beste resultaat te komen. Enkele vragen waar we aan denken zijn:

  • Waarvoor wordt uw verpakking gebruikt? Is het voor presentatiedoeleinden, transport of productopslag?
  • Hoe intensief wordt uw verpakking gebruikt? Worden uw producten wekelijks de wereld rond gestuurd of presenteert u ze slechts enkele keren per jaar?
  • Welke waarde hebben uw producten? Dit heeft vaak invloed op de waarde van de koffer.
  • Heeft u zelf een voorkeur voor het materiaal? Enkele mogelijke opties zijn nylon, polyester of pvc.

Bij Lejan streven we ernaar om elke vraag te beantwoorden en de perfecte verpakkingsoplossing voor u te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze maatwerk tassen en hoezen op maat uw producten optimaal kunnen beschermen en presenteren.

Tassen en hoezen op maat - Balacron tassen
Brandweer tas voor Ampulle - tas op maar bij Lejan