Bij Lejan bieden we op maat gemaakte kisten die voldoen aan al uw vereisten op het gebied van transport, presentatie en bescherming. Met ons uitgebreide assortiment aan kisten in verschillende materialen en onze creatieve maatwerkoplossingen, kunt u vertrouwen op de beste verpakkingsoplossing voor uw waardevolle goederen. Of u nu op zoek bent naar aluminium kisten, kunststof kisten of waterdichte kisten, bij Lejan vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft.

De start

Bij Lejan begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom werken we nauw samen met u om de perfecte kist op maat te ontwerpen die voldoet aan al uw specifieke vereisten. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring in het vinden van de juiste verpakkingsoplossingen. Of u nu een kosteneffectieve kunststof koffer nodig heeft of een koffer van de hoogste kwaliteit, wij luisteren naar uw vereisten en presenteren u de ideale verpakking.

Op Elke Vraag een Antwoord

Bij Lejan stellen we de juiste vragen om een diepgaand inzicht te krijgen in uw verpakkingsvereisten. Op basis hiervan kunnen we samen de perfecte oplossing creëren. Denk hierbij aan vragen zoals:

  • Voor welk doel wordt de verpakking gebruikt? Is het voor presentatie, transport of opslag?
  • Hoe zult u de verpakking transporteren? Wordt het verzonden via een koerier, vervoerd op een pallet in een vrachtwagen of neemt u het zelf mee?
  • In welke omgeving zal de verpakking worden gebruikt? Welke omstandigheden zijn van toepassing?
  • Wat zijn de specifieke eigenschappen van de goederen die vervoerd moeten worden? Denk aan afmetingen, gewicht, kwetsbaarheid, blootstelling aan G-krachten en waterdichtheid.
  • Heeft u voorkeur voor een bepaald materiaal? Opties zijn onder andere kunststof koffers, op maat gemaakte aluminium kisten, flightcases of profielenkoffers.
  • Welk interieur is het meest geschikt voor uw vereisten? Denk aan schuiminterieurs, EPP-interieurs, kunststof interieurs of vakverdelers.

Voor alle Producten en Toepassingen de Juiste Kist

Bij Lejan begrijpen we dat uw gereedschap, fijne meetapparatuur, kunst of zware goederen veilig vervoerd moeten worden. Daarom bieden we kisten op maat van hoogwaardige materialen die voldoen aan de eisen van elke toepassing en industrie. In combinatie met het juiste kofferinterieur of inlay zorgen wij ervoor dat uw producten stevig op hun plaats blijven tijdens het transport. We werken met diverse materialen zoals schuimvulling, kunststof interieurs en schuimrubber, die allemaal hun eigen sterke punten hebben.

Een Divers Assortiment aan Kisten

Bij Lejan vindt u een uitgebreid assortiment aan kisten die variëren van beschermende kisten tot kisten die uw boodschap uitdragen. We werken met verschillende materialen en kijken naar de specifieke toepassing waarvoor de kisten gebruikt zullen worden.

  • Kunststof kisten
  • Aluminium kisten
  • Waterdichte kisten

Ontdek het brede scala aan kisten op maat bij Lejan en kies de ideale verpakkingsoplossing die voldoet aan al uw vereisten. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en hoogwaardige kisten op maat die uw waardevolle goederen optimaal beschermen, presenteren en vervoeren.