SEPAY

Mobiele pinautomaat van SEPAY verpakt in een branded reiskoffer

SEPAY is een grote onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in Nederland. Ze hebben ons benaderd om dat ze op zoek waren naar een beschermende branded reiskoffer voor hun mobile pinautomaaten.

De Uitdaging

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom moeten elektronische betalingen perfect geregeld zijn, al is het maar voor een dag. Het gaat tenslotte om de omzet. Dit lukt met de gecertificeerde en veilige pinautomaten van SEPAY. Ideaal voor op een beurs, markt of festival, als u een SEPAY-pinautomaat huurt kiest u voor zorgeloos tijdelijk pinverkeer.

De Oplossing

De huurder neemt de mobiele pin overal mee naar toe, dankzij de meegeleverde reiskoffer. In deze koffer zit – naast een gewone lader – ook een 12V-lader geleverd. Goed opgeborgen in een reiskoffer met branding. Branding is extra belangrijk de reiskoffer is uitgevoerd in de kleur van Sepay en voorzien van Doming sticker met logo.

Het Resultaat

Huurders kunnen overal pintransacties accepteren. Branding is goed te zien.

Reiskoffer voor pin apparatuur

Direct alles bij de hand

U neemt de mobiele pin overal mee naar toe, dankzij de meegeleverde reiskoffer. In deze koffer zit – naast een gewone lader – ook een 12V-lader geleverd. U houdt de automaat bovendien eenvoudig schoon, dankzij de aanwezige reinigingsdoekjes. Ook aan het bordje ‘Pinnen, ja graag‘ is gedacht, zodat alle klanten weten dat er gepind kan worden. Heeft u veel pintransacties? Geen probleem: er zitten vier extra pinrolletjes in de koffer.

De SEPAY pinautomaat wordt geleverd in een handig koffertje, met allerlei extra’s, zodat u direct aan de slag kunt met het accepteren van elektronische betalingen. 

SEPAY

Acount Manager Quote

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.