Scheepswerf

Home » Lejan Casestudies » Scheepswerf

Op maat gemaakt gereedschap interieur voor Scheepswerf

Scheepswerf is een dienstverlenend bedrijf voor de binnenvaart en hebben jarenlange ervaring in o.a. reparaties, sectiebouw, verbouwingen en alle voorkomende werkzaamheden aan schepen. Zowel op de helling als in het water.

De Uitdaging

Onderhoudsmedewerkers reizen continu en meestal met spoed over de hele wereld. De juiste gereedschappen en of onderdelen zijn cruciaal. Alle cases nazoeken op dat ene tooltje is tijdrovend en stressvol.

De Oplossing

Om op lokatie altijd de juiste benodigdheden snel bij de hand te hebben is er gewerkt aan een interieur met een heldere verdeling waar al het gereedschap een eigen plek heeft. Daarbij is er altijd een snelle controle mogelijk van het aanwezige materiaal, overzicht en nooit lang zoeken of misgrijpen.

Het Resultaat

Door medewerkers gebruik te laten maken van koffers met een op maat gemaakt interieur waarbij het eenvoudiger is overzicht te behouden, is het mogelijk klussen sneller en met meer focus uit te voeren. Het grote voordeel sinds de overgang naar deze nieuwe verpakkingsoplossing is dat de onderhoudsmedewerkers geen stress meer ervaren voortkomend uit niet de juiste materialen ingepakt te hebben.

Case met Interieur van hardschuim

Nooit meer misgrijpen maakt ons werk zoveel makkelijker!

Acount Manager Quote

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.