KLM

KLM lichtgewicht verpakkingen voor onderdelen en componenten

KLM is de nationale luchtvaartmaatschappij en staat in de top 10 van grootste werkgevers van Nederland. KLM opereert wereldwijd, daarom hebben zij goede verpakkingsoplossingen nodig die kwetsbare onderdelen en componenten beschermen. Ze waren op zoek naar een manier om hun verpakkingen te optimaliseren en te standaardiseren.

De Uitdaging

Veel verschillende onderdelen en of componenten moeten goed maar lichtgewicht verpakt worden om over de hele wereld gebruikt te kunnen worden.

De Oplossing

​Voor het veelvuldig transport van onderdelen en componenten ​zijn boxen gemaakt in verschillende formaten. Lichtgewicht met een speciaal interieur zodat vele verschillende onderdelen en componenten allemaal in een verpakking passen.

Het Resultaat

Deze standaardisatie levert minder ​ontwikkelingskosten, een​ lagere voorraad en dus lagere voorraadkosten, meer flexibiliteit en door het ontwerp lagere aanschaf- en transportkosten.

Containers herbruikbaar voor delicate transport

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

Account Manager Quote

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.