Casestudies

Home » Lejan Casestudies

Op zoek naar het succes van onze klanten? Ontdek hier meer

Tevreden opdrachtgevers zijn onze prioriteit. Met Lejan’s casestudies van klanten delen we onze succesverhalen, zodat u onze manier van werken beter kunt begrijpen en geïnspireerd wordt. Wij zijn uw partner in verpakking maatwerkoplossingen.

Case met Interieur van hardschuim

Rugzak voor Marlyn Drone

Maak een rugzak voor de Marlyn drone.De drone moet makkelijk te vervoeren zijn in een gewone auto. Ook moet het mogelijk zijn de drone mee te nemen op tochten te voet.Op de rug draagbaar op verschillend terrein onder diverse omstandigheden.

Case met Interieur van hardschuim

Meet - apparatuur

De gevoelige en gekalibreerde apparatuur moest goed beschermd worden zodat deze dagelijks onderweg gebruikt kan worden. De meet – apparatuur wordt dagelijks mobiel onderweg gebruikt om snelheidsmetingen mee te doen.

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport

KLEISS & CO pipeline equipment

The Bounce Case designed for Kleiss & Co has wheels, is lightweight and is made out of enormous shock absorption materials.

Containers herbruikbaar voor delicate transport

Transport dozen voor KLM

Lichtgewicht verpakkingen voor KLM, met speciaal interieur zodat vele verschillende onderdelen allemaal in één verpakking passen.

Case met Interieur van hardschuim

Scheepswerf gereedschap interieur

Om op locatie altijd de juiste benodigdheden voor de grijp te hebben is er gewerkt aan een interieur met een heldere verdeling waar al het gereedschap een eigen plek hebben.

SEPAY

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom moeten elektronische betalingen perfect geregeld zijn. Met de SEPAY-pinautomaat is het mogelijk.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker