Lejan zorgt voor veilig vervoer van de kampioenschaal naar Feyenoord

Rotterdam, Nederland – De prestigieuze KNVB kampioenschaal werd in stijl gepresenteerd in een op maat gemaakte koffer van Lejan, de expert in op maat gemaakte verpakkingsoplossingen.

Deze kampioenschaal vertegenwoordigt topprestaties in het Nederlandse voetbal. Dankzij de op maat gemaakte koffer van Lejan konden we de schaal in onberispelijke staat presenteren aan Feyenoord.

De koffer, speciaal ontworpen voor de kampioenschaal, kenmerkt zich door een op maat gemaakte inlay die exact de vorm van de schaal volgt, waarbij elke mogelijke beweging tijdens transport wordt geëlimineerd. De binnenbekleding van de koffer is zorgvuldig geselecteerd om krassen te voorkomen en de schittering van de schaal te bewaren, terwijl de stevige buitenkant beschermt tegen stoten.

“Deze op maat gemaakte koffer is een symbool van de zorg en aandacht die wij besteden aan al onze producten,” zegt een woordvoerder van Lejan. “Het is een eer om samen te werken met de KNVB.”

Lejan blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de eisen van klanten in uiteenlopende sectore

Lejan zorgt voor veilig vervoer van de kampioenschaal naar Feyenoord