Waterdichte koffers op maat laten maken?

Home » Koffer op maat » Waterdichte koffers op maat

Waterdichte koffers

Waterdichte koffers. Bij Lejan is het mogelijk.

Bij Lejan ontwerpen we samen met u de juiste koffer, kist of trolley op maat. We bieden verschillende materiaal oplossingen voor optimale waterdichte bescherming voor uw goederen.
De onverwoestbare waterdichte koffers van Lejan zijn gecertificeerd lucht-, stof- en waterdicht, wat deze koffers uitermate geschikt maakt voor het vervoer van waardevolle goederen. Of het nu gaat om ‘micro-cases’ (voor onder meer smart-phones en tablets) of de grotere ‘cube-cases’.

De koffers van Peli en Explorer case zijn de allerbeste binnen de productcategorie waterdichte koffers, daarnaast krijgt u een levenslange garantie tegen fabricage- en materiaalfouten. De waterdichte koffers van Peli zijn populair en welbekend in de industrie, deze koffers zijn valbestendig, gemaakt van hoogwaardige kunststoffen, licht van gewicht, milieuvriendelijk en naast waterdicht ook stofdicht. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de populaire Pelicase 1510. Kortom Lejan heeft voor elke vervoersuitdaging een passende oplossing en is altijd in staat de beste waterdichte koffers op maat te maken.

  • Robuust design
  • Kunststof materiaal
  • Hygiënisch en makkelijk te reinigen
  • Gecertificeerd lucht-, stof- en waterdicht

Gerealiseerde projecten

Waterdichte koffers op maat beschrijving

Natuurlijk is een goede koffer, kist of trolley belangrijk voor de bescherming van uw waardevolle producten. Afhankelijk van uw product en toepassing zijn er verschillende soorten waterdichte koffers die we kunnen adviseren. Het gewicht, de afmetingen, fragiliteit maar ook de route die de goederen afleggen zijn hierin de belangrijkste uitgangspunten. Daarom kijken we graag samen met onze specialisten naar de beste maatwerkoplossing bij uw vraag. Naast de waterdichte koffer of kist zelf is het koffer interieur net zo belangrijk. Lejan maakt de custom made foam inserts zodat ook in de koffer d.m.v. een vakdverdeling of schuim uitfreezing zorgen voor een optimale bescherming. Peli case schuim op maat is een goed voorbeeld van wat mogelijk is. Bij Lejan maken we custom foam inserts van de volgende materialen pe-schuim (hardschuim)pu schuim (zachtschuim), airfoam, en cleanroom foam. 

Belangrijkste kenmerken van waterdichte koffer oplossingen

-Robuust design
-Kunststof materiaal
-Gecertificeerd lucht-, stof- en waterdicht

Hoe werkt het proces om uw waterdichte koffers op maat te maken?

Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteitit te bieden. Wanner wij waterdichte koffers op maat ontwerpen, kijken we eerst naar het product dat u in de koffer wilt vervoeren en welke reis de koffer af moet gaan leggen. Op deze manier garanderen wij de beste op maatwerk oplossingen. Twijfelt u over welke waterproof koffer, kist of andere maatwerk oplossing het beste bij uw vraag past? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Specificaties

Aluminium enkelvoudige opzet profielen 22 mm

Multiplex platen 4, 6 of 7 mm dikte

Laminaat in kleuren of aluminium stucco toplaag

Opbouw sloten, handvatten en scharnieren

Optie Trolleystel met wielen

Optie print of zeefdruk

Optie hard schuim interieur op maat

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter

Mobiele pinautomaat van SEPAY verpakt in een branded reiskoffer

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom moeten elektronische betalingen perfect geregeld zijn, al is het maar voor een dag. Het gaat tenslotte om de omzet. Dit lukt met een gecertificeerde en veilige pinautomaat van SEPAY. Op een beurs, markt of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijdelijk pinverkeer.

Reiskoffer voor pin apparatuur
Bounce Case

Op zoek naar een standaard koffer?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerdleverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu
Cases, Explorer Cases en Peli.

Wat is uw transport uitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker