Kunststof koffer op maat laten maken?

Home » Koffer op maat » Kunststof koffers

Kunststof koffers. Bij Lejan is het mogelijk.

Bij Lejan ontwerpen we samen met u de juiste koffer op maat. We bieden verschillende kunststof oplossingen voor de optimale bescherming voor uw goederen. Van de plastic koffer tot de polypropyleen koffer, al onze kunststof koffers zijn van uitstekende kwaliteit en bieden eindeloos veel mogelijkheden.

Kunststof koffers worden voor verschillende toepassingen gebruikt vanwege het lichte gewicht, de gebruiksvriendelijkheid en hygiëne maar wat dit type koffer populair maakt is dat bij grotere aantallen de kunststof koffer helemaal naar uw huisstijl samengesteld kan worden, bij kleinere aantallen worden diverse standaard kleuren en opties aangeboden. Kleuren en promotionele bedrukkingen zorgen ervoor dat uw kunststof koffertje op maat eruit zullen springen! Kortom Lejan heeft voor elke vervoersuitdaging een passende oplossing en is altijd in staat de beste kunststof koffer op maat te maken.

Bij optimale bescherming van kwetsbare en waardevolle goederen moet je ook denken aan maatwerk interieur. Samen met onze specialisten bekijken we graag uw wensen om het beste interieur te ontwerpen.

  • Lichtgewicht
  • Gecertificeerd en geschikt voor zeer kwetsbare apparatuur
  • Hygiënisch en eenvoudig te reinigen
  • Duurzaam door de mogelijkheid tot langdurig gebruik

Kunststof koffers op maat beschrijving

Natuurlijk is een goede koffer, kist of trolley belangrijk voor de bescherming van uw waardevolle producten. Afhankelijk van uw product en toepassing zijn er verschillende soorten kunststof koffers die we kunnen adviseren. Het gewicht, de afmetingen, fragiliteit maar ook de route die de goederen afleggen zijn hierin de belangrijkste uitgangspunten. Daarom kijken we graag samen met onze specialisten naar de beste maatwerkoplossing bij uw vraag.

Naast de koffer of kist, is het koffer interieur net zo belangrijk. Lejan maakt de custom made foam inserts zodat ook in de koffer d.m.v. een vakverdeling of schuim uitfreezing een optimale bescherming gegarandeerd is. Mocht de koffer gebruikt worden voor promotionele doeleinden dan kunnen verkopers de producten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier tonen.

De kunststof koffer met schuim is in deze categorie populair maar afhankelijk van uw product en toepassing zijn er verschillende soorten interieurs die we kunnen adviseren. Het gewicht, afmetingen en fragiliteit zijn zeer van belang om de kunststof interieurs van uw koffer te ontwerpen. Wij maken kunststof interieurs op maat zodat verkopers producten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier kunnen tonen. Door een vakverdeling te maken zorgen wij dat u zoveel mogelijk apparatuur op een veilige manier kunt vervoeren.

Belangrijkste kenmerken van een kunststof koffer

-Kunststof koffers zijn lichtgewicht koffers wat ze uitermate geschikt maken voor lichte apparatuur en gereedschap
-Kunststof koffers zijn populair door de gebruiksvriendelijkheid
-Plastic koffers zijn hygiënisch en eenvoudig te reinigen
-Het vervoer van medicijnen of verzorgingsproducten zijn toepassingen waar het kunststof koffertje veelal gebruikt wordt
-Ook is de kunststof koffer een populaire oplossing als promotionele verpakking door de eindeloze mogelijkheden die plastic biedt qua kleurgebruik en branding bedrukkingen

Hoe werkt het proces om uw kunststof koffers op maat te maken

Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Wanneer wij een kunststof koffers op maat ontwerpen, kijken we eerst naar het product dat u in de koffer wilt vervoeren en welke reis de koffer af moet gaan leggen. Op deze manier kunnen we precies de juiste inschatting maken welke kunststof koffer bij uw behoefte past.

Twijfelt u over welke kunststof koffer, kist of andere maatwerk oplossing het beste bij uw vraag past? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Specificaties

Aluminium enkelvoudige opzet profielen 22 mm

Multiplex platen 4, 6 of 7 mm dikte

Laminaat in kleuren of aluminium stucco toplaag

Opbouw sloten, handvatten en scharnieren

Optie Trolleystel met wielen

Optie print of zeefdruk

Optie hard schuim interieur op maat

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter

Mobiele pinautomaat van SEPAY verpakt in een branded reiskoffer

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom moeten elektronische betalingen perfect geregeld zijn, al is het maar voor een dag. Het gaat tenslotte om de omzet. Dit lukt met een gecertificeerde en veilige pinautomaat van SEPAY. Op een beurs, markt of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijdelijk pinverkeer.

Reiskoffer voor pin apparatuur
Bounce Case

Op zoek naar een standaard koffer?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerdleverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu
Cases, Explorer Cases en Peli.

Wat is uw koffer interieur uitdaging?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

 

CEO - Accountmanager

Remco Janowitz