Aluminium koffers op maat laten maken? 

Home » Koffer op maat » Aluminium koffers op maat

Aluminium koffers op maat

Aluminium koffers op maat. Bij Lejan is het mogelijk.

Bij Lejan ontwerpen we samen met u de juiste koffer, kist of trolley op maat. We bieden verschillende materiaal oplossingen voor optimale bescherming voor uw goederen. Alumunium koffers zijn door het materiaal zeer geschikt voor het dagelijks of eenmalige vervoer van kwetsbare apparatuur of zware goederen. Een aluminium profielkoffer is door de solide constructie de perfecte oplossing voor zwaar transport. Een aluminium presentatiekoffer is een lichtgewicht variant maar daarom zeker niet minder sterk en stootvast. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. Ook aluminium koffers kunnen voorzien worden van een bedrukking. Kortom Lejan heeft voor elke vervoersuitdaging een passende oplossing en is altijd in staat de beste aluminium koffers op maat te maken.

  • Lichtgewicht dus gebruiksvriendelijk
  • Gecertificeerd en geschikt voor zeer kwetsbare apparatuur
  • Professionele uitstraling
  • Duurzaam door de mogelijkheid tot langdurig gebruik

Aluminium koffers op maat beschrijving

Natuurlijk is een goede koffer, kist of trolley belangrijk voor de bescherming van uw waardevolle producten. Afhankelijk van uw product en toepassing zijn er verschillende soorten aluminium kisten die we kunnen adviseren. Het gewicht, de afmetingen, fragiliteit, omstandigheden maar ook de route die de goederen afleggen zijn hierin de belangrijkste uitgangspunten. Daarom kijken we graag samen met onze specialisten naar de beste maatwerkoplossing bij uw vraag.

Naast de koffer of kist, is het koffer interieur net zo belangrijk. Lejan maakt de custom made foam inserts zodat ook in de aluminium box op maat d.m.v. een vakverdeling of schuim uitfreezing een optimale bescherming gegarandeerd is. Bij Lejan maken we custom foam inserts van de volgende materialen pe-schuim (hardschuim), pu schuim (zachtschuim), airfoam, en cleanroom foam. 

Belangrijkste kenmerken van aluminium koffer oplossingen

-Lichtgewicht dus gebruiksvriendelijk
-Gecertificeerd en geschikt voor zeer kwetsbare apparatuur
-Professionele uitstraling
-Duurzaam door de mogelijkheid tot langdurig gebruik

Hoe werkt het proces om uw aluminium koffers op maat te maken

Wij werken met een standard process om de beste kwaliteit te bieden. Wanner wij aluminium koffers op maat ontwerpen, kijken we eerst naar het product dat u in de koffer wilt vervoeren en welke reis de koffer af moet gaan leggen. Op deze manier garanderen wij de beste op maatwerk oplossingen.

Twijfelt u over welke aluminium box op maat, koffer of andere maatwerk oplossing het beste bij uw vraag past? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Neem contact op

Specificaties

Aluminium enkelvoudige opzet profielen 22 mm

Multiplex platen 4, 6 of 7 mm dikte

Laminaat in kleuren of aluminium stucco toplaag

Opbouw sloten, handvatten en scharnieren

Optie Trolleystel met wielen

Optie print of zeefdruk

Optie hard schuim interieur op maat

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter

Op maat gemaakt gereedschap interieur voor Scheepswerf

Onderhoudsmedewerkers reizen continu en meestal met spoed over de hele wereld. De juiste gereedschappen en of onderdelen zijn cruciaal. Alle cases nazoeken op dat ene tooltje is tijdrovend en stressvol.

Bounce Case
Bounce Case

Op zoek naar een standaard koffer?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerdleverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu
Cases, Explorer Cases en Peli.

Wat is uw transport uitdaging?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

 

CEO - Accountmanager

Remco Janowitz