Select Page
♥ Derde generatie familiebedrijf
♦ Maatwerk
* Eigen productie

Koffers op maat

koffer op maat met schuim interieur

Koffers op maat bij Lejan

Koffers op maat voor transport of presentatie? Bij Lejan bent u aan het juiste adres. Het assortiment koffers is heel breed, door de combinatie van verschillende koffers en op maat interieurs, zijn de mogelijkheden eindeloos. U kan kiezen uit kunststof koffers, aluminium koffers op maat of waterdichte koffers.

Koffer start vanuit uw behoefte

Of u nu behoefte heeft aan een goedkope kunststof koffer of een koffer van het allerhoogste kwaliteitsniveau, u vertelt uw behoeften en eisen, wij presenteren u de juiste verpakking. Onze specialisten hebben ervaring met de complexiteit van de juiste verpakkingskeuze. Samen met onze eigen productie maakt dit Lejan een ideale partner als het gaat om het creëren van succesvolle koffers op maat.

Op elke vraag een antwoord

Door vragen te stellen krijgen wij inzicht in uw verpakkingsbehoefte, zo komen we samen tot de perfecte verpakkingsoplossing.

Hierbij kunt u denken aan vragen zoals:

• Waarvoor wordt uw verpakking gebruikt? Presenteren, transporteren, producten opslaan, …
• Hoe ga je de verpakking transporteren? Via koerier, op pallet in (externe) vrachtwagen, vliegtuig of wellicht zelf meenemen?
• Waar wordt de verpakking gebruikt? Wat is de omgeving en wat zijn daar de omstandigheden?
• Wat zijn de eigenschappen van het product wat vervoerd moet worden? Denk aan afmetingen, gewichten, kwetsbaarheid, G-krachten, waterdichtheid.
• Had u zelf een voorkeur voor materiaalkeuze? Enkele mogelijke opties zijn kunststof koffers, aluminium koffers op maat, flightcases of profielenkoffers.
• Welk interieur past het beste bij uw behoefte? Enkele mogelijke opties zijn schuim interieurs, EPP interieurs, kunststof interieurs of vakverdelers.

Verschillende soorten koffers op maat

Lejan levert een uitgebreid assortiment aan koffers. Van het beschermen van uw producten tot het uitdragen van uw boodschap. Bij Lejan werken we met verschillende materialen en kijken we naar voor welke toepassing de koffer gebruikt gaat worden.

  • Kunststof 
  • Aluminium 
  • Waterdicht

Home » Koffer op maat

Voor alle producten en toepassingen de juiste koffer

Uw gereedschap, fijne meetapparatuur, kunst of juist zware goederen moet veilig vervoerd kunnen worden. Lejan maakt kisten op maat van de beste materialen en voor alle toepassingen binnen elke industrie. Samen met het juiste koffer interieur of inlay liggen uw producten steviger op hun plaats tijdens het transport. Daarin werken wij ook met veel verschillende materialen zoals schuimvulling, kunststof interieurs en schuimrubber, die ieder hun sterke punten hebben.

Kunststof koffer

Wij bieden kunststof koffers op maat. Kunststof koffers zijn gebruiksvriendelijk, licht in gewicht, heel hygiënisch en makkelijk te reinigen. Afhankelijk van uw toepassing kunnen we u de juiste verpakking adviseren.

Aluminium koffer

Wij bieden aluminium koffers op maat. De koffers zijn zeer geschikt voor het vervoer van kwetsbare apparatuur, duurzaam en milieuvriendelijk. Afhankelijk van uw toepassing kunnen we u de juiste verpakking adviseren.

Waterdichte koffer

Wij bieden waterdichte koffers op maat. Waterdichte koffers zijn gecertificeerd lucht-, stof en natuurlijk waterdicht. Afhankelijk van uw toepassing kunnen we u de juiste verpakking adviseren.

Hoe werkt het proces om uw koffer op maat te laten maken?

Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Wanneer wij een koffer op maat ontwerpen, kijken we eerst naar het product dat u in de koffer wilt vervoeren en welke reis de koffer af moet gaan leggen. Op deze manier kunnen we precies de juiste inschatting maken welke koffer op maat bij uw behoefte past.

Twijfelt u over welk soort koffer te kiezen om uw producten optimaal te beschermen? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kies ik de juiste verpakking?

Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij voor u een verpakkingsadvies. Zo helpen wij u met de juiste keuzes te maken voor specifieke verpakkingen, zoals voor zeewaardige kisten of waterdichte koffers. Wij ontzorgen u, door vanuit de vele mogelijkheden een optimaal afgestemde verpakkingsoplossing op maat te maken.

Op zoek naar een standaard koffer?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerd leverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu Cases, Explorer Cases and Peli Cases.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

 

CEO - Accountmanager

Remco Janowitz