Select Page

Kunststof interieur op maat laten maken?

Home » Koffer interieurs op maat » Kunststof interieur op maat

Kunststof interieur op maat

Kunststof interieurs? Bij Lejan is het mogelijk

Bij Lejan ontwerpen we samen het kunststof interieur voor uw producten. We leveren kunststof interieurs op maat van verschillende kwaliteiten, materialen, structuur, stijfheid, breekbaarheid en kleuren. Een kunststof interieur is de beste keuze als u een duurzaam interieur zoekt. Kunststof is daarnaast makkelijk te reinigen wat het super hygiënisch maakt voor uw producten! Uw gereedschap, fijne meetapparatuur of kunst moet veilig vervoerd kunnen worden. Onze specialisten weten waar ze op moeten letten om een zo effectief mogelijk kunststof interieur te ontwerpen voor uw koffer.

  • Makkelijk te reinigen
  • Super hygiënisch
  • Te bestellen in verschillende kleuren
  • Gebruik van vacuüm vorm techniek

Gerealiseerde projecten

Kunststof interieur op maat beschrijving

Natuurlijk is een goede koffer of flightcase een belangrijke bescherming van uw waardevolle producten. Maar het koffer interieur is net zo belangrijk. Goed passende kunststof interieurs en inlays op maat voorkomen ongewenst schuiven, schade bij vallen en helpt met het overzichtelijk en gemakkelijk plaatsen van uw materialen.

Afhankelijk van uw product en toepassing zijn er verschillende soorten kunststof interieurs die we kunnen adviseren. Het gewicht, afmetingen en fragiliteit zijn van belang om het kunststof interieurs van uw koffer te ontwerpen. Wij maken kunststof interieurs op maat zodat verkopers producten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier kunnen tonen. Door een vakverdeling te maken zorgen wij dat u uw apparatuur op een veilige manier kunt vervoeren.

Belangrijkste kenmerken
-Makkelijk te reinigen
-Super hygiënisch
-Te bestellen in verschillende kleuren
-Gebruik van vacuüm vorm techniek

Technieken
Bij Lejan zijn kunststof interieurs ontworpen op basis van de vacuüm vorm techniek. Met deze techniek wordt een kunststof plaat verhit en over een mal gelegd.

Hoe werkt het proces om uw koffer interieur op maat te maken
Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Wanner wij een flightcase op maat of een koffer om maat ontwerpen, maken wij eerst een blueprint van het product die u in de koffer wilt vervoeren. Op deze manier kunnen we het kunststof interieurs voor uw koffer precies op maat maken.

Twijfelt u over welk soort kunststof interieur te kiezen voor uw koffer om uw producten optimaal te beschermen? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Specificaties

Veelal donkergrijs / zwart, andere standaard kleuren mogelijk

Gefreesd, gewaterstraald, gestanst, gesneden, gecoat gelamineerd

Verlijmd met tape of Hotmelt

Voorzien van waterafstotende en beschermende coating

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter

Op maat gemaakt gereedschap interieur voor Scheepswerf

Onderhoudsmedewerkers reizen continu en meestal met spoed over de hele wereld. De juiste gereedschappen en of onderdelen zijn cruciaal. Alle cases nazoeken op dat ene tooltje is tijdrovend en stressvol.

Bounce Case

Op zoek naar een standaard koffer?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerd leverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu Cases, Explorer Cases and Peli Cases.

Wat is uw koffer interieur uitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

 

CEO - Accountmanager

Remco Janowitz