Select Page

Koffer met schuim op maat

Home » Koffer interieurs op maat » Koffer met schuim op maat

Koffer met schuim op maat

Koffer schuimvulling op maat? Bij Lejan is dit mogelijk.

Bij Lejan ontwerpen we samen de juiste foam inlay op maat voor uw producten. We leveren schuim op maat in verschillende kwaliteiten, materialen, structuur, densiteit en kleuren. Uw gereedschap, fijne meetapparatuur of kunst moet veilig vervoerd kunnen worden. Lejan maakt schuim interieurs op maat van de beste materialen. Onze specialisten weten waar ze op moeten letten om zo effectief mogelijk het schuim op maat te ontwerpen voor het interieur van uw koffer.

  • Foam op maat
  • Diverse materialen en technieken
  • Uw lading is veilig
  • Schuimvulling is de meest populaire koffer interieur

Gerealiseerde projecten

Koffer met schuim op maat beschrijving

Natuurlijk is een goede koffer of flightcase een belangrijke bescherming van uw waardevolle producten. Maar het koffer interieur is net zo belangrijk. Het populairste koffer interieur is schuimvulling. Een goed passend schuim interieur of foam inlay op maat voorkomt ongewenst schuiven, schade bij vallen en helpt met het overzichtelijk en gemakkelijk plaatsen van uw materialen.

Afhankelijk van uw product en toepassing zijn er verschillende soorten schuim (pe-schuim, pu-schuimairfoam, en cleanroom foam) die we kunnen adviseren. Het gewicht, afmetingen en fragiliteit zijn van belang om het schuim interieurs van uw koffer te ontwerpen.Wij kunnen onze schuimplaten en -blokken op diverse manieren bewerkenSchuim bewerken voor inlays en inserts vraagt om goede ontwerpen en het gebruik van de juiste technieken. Hiervoor past Lejan verschillende technieken toe om te komen tot het beste beschermende interieur tegen de beste prijs. 

Belangrijke Kenmerken

  • Schuimvulling is het meest populaire koffer interieur
  • Kies uit polyurethaan of polyethyleen
  • Verschillende technieken: schuim frezen, watersnijden en stansen.

Materialen
Er zijn twee verschillende materialen die wij bij Lejan gebruiken om koffer schuimvulling te maken, Polyurethaan & Polyethyleen. Deze schuimmaterialen variëren in structuur, hardheid en kleur. De beste oplossing voor een koffer met schuim op maat.

  • Polyurethaan – schuimvulling die vrij zacht is voor uw interieur. Het best geschikt voor (applications)
  • Polyethyleen – schuimvulling die harder is voor uw interieur Het best geschikt voor (applications)

Technieken
Afhankelijk van uw product en toepassing werken wij met verschillende technieken om schuim interieurs op maat te maken. Denk hierbij aan het frezen, watersnijden en stansen van het schuim.

Hoe werkt het proces om uw koffer met schuim op maat te maken
Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Wanneer wij een flightcase op maat of een koffer op maat ontwerpen, maken wij eerst een blueprint van het product die u in de koffer wilt vervoeren. Op deze manier kunnen we het koffer interieur precies op maat maken.
Twijfelt u over welk soort schuim interieur te kiezen voor uw koffer om uw producten optimaal te beschermen? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Specificaties

Hard of zachtschuim

Veelal donkergrijs / zwart, andere standaard kleuren mogelijk

Gefreesd, gewaterstraald, gestanst, gesneden, gecoat gelamineerd

Verlijmd met tape of Hotmelt

Voorzien van waterafstotende en beschermende coating

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter

Op maat gemaakt gereedschap interieur voor Scheepswerf

Onderhoudsmedewerkers reizen continu en meestal met spoed over de hele wereld. De juiste gereedschappen en of onderdelen zijn cruciaal. Alle cases nazoeken op dat ene tooltje is tijdrovend en stressvol.

Bounce Case

Op zoek naar een standaard koffer?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerd leverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu Cases, Explorer Cases and Peli Cases.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker