Koffer interieurs op maat

Home » Koffer interieurs op maat

Uw koffer verdient het beste koffer interieur

Lejan maakt uw koffer interieurs op maat. Een koffer interieur dat op maat is gemaakt helpt om een krachtige boodschap te geven aan uw klant. Onze specialisten weten waar ze op moeten letten om een zo effectief mogelijk box interieur te ontwerpen. Goed passende op maat gemaakte koffer interieurs en inlays voorkomt ongewenst schuiven, schade bij vallen en helpt met het overzichtelijk en gemakkelijk plaatsen van uw producten en zorgt ervoor dat uw inhoud jarenlang in perfecte conditie blijft.

Voor alle producten en toepassingen het juiste koffer interieur

Uw gereedschap, video en effecten apparatuur en fijne meetapparatuur of kunst moet veilig vervoerd kunnen worden. Lejan maakt uw koffer interieurs op maat van de beste materialen. Met het juiste koffer interieur of inlay liggen uw producten steviger op hun plaats tijdens het transport. Wij werken met veel verschillende materialen zoals schuimvulling, pe-schuim, pu-schuim, kunststof interieurs en schuimrubber, die ieder hun sterke punten hebben. Wij werken ook met verschillende kleuren waarmee functie en overzicht versterkt kunnen worden. Verder kunnen wij onze schuimplaten en -blokken op diverse manieren bewerken

Verschillende soorten koffer interieurs

Lejan levert een uitgebreid assortiment aan diverse koffer interieurs en inlays in verschillende materialen, densiteit, hardheid, kleur en structuur. 

  • Schuim
  • Kunststof
  • EPP
  • Vakverdelers
  • Cleanroom foam

Schuim interieur

Wij bieden verschillende koffer schuimvullingen en foam inlays op maat. Afhankelijk van uw toepassing kunnen we u het juiste schuim adviseren zoals polyurethaan & Polyethyleen, zotefoam, polybloc, zachtschuim, en hardschuim

Kunststof interieur

Wij bieden kunststof interieurs die duurzaam en makkelijk om te reinigen zijn. Afhankelijk van uw toepassing kunnen de juiste vacuümvormen gemaakt worden, ook beschikbaar in verschillende kleuren, vormen en technieken.

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport

Vakverdelers

Zoekt u een flexibel koffer interieur? Dan zijn vakverdelers de beste oplossing voor u. Met deze oplossing kunt u de grootte van de vakken makkelijk aanpassen. Kies uit verschillende materialen en bepaal zelf de afmetingen van de vakken.

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport

Cleanroom foam

Cleanroom foam (low density polyethyleen foam) is een speciaal schuimsoort wat vooral gebruikt wordt in cleanrooms, bijvoorbeeld in de mechatronica industrie. Door de compacte celstructuur is dit koffer interieur super stevig en zorgt dat de cleanroom contaminatie zo laag mogelijk blijft.

EPP-interieur

EPP-interieur (geëxpandeerde polypropyleen) is een speciaal sterk isolerend materiaal, geschikt voor vele toepassingen vooral voor machines en gereedschappen. Wat uniek is aan dit koffer interieur is de bestendigheid tegen zuren en oliën.

Hoe werkt het proces om uw koffer interieur op maat te laten maken?

Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Wanneer wij een flightcase op maat of een koffer op maat ontwerpen, maken wij eerst een blueprint van het product die u in de koffer wilt vervoeren. Op deze manier kunnen we precies het koffer interieur op maat maken.

Twijfelt u over welk soort koffer interieur te kiezen voor uw koffer om uw producten optimaal te beschermen? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Hoe kies ik de juiste verpakking?

Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij voor u een verpakkingsadvies. Zo helpen wij u met de juiste keuzes te maken voor specifieke verpakkingen, zoals voor zeewaardige kisten of waterdichte koffers. Wij ontzorgen u, door vanuit de vele mogelijkheden een optimaal afgestemde verpakkingsoplossing op maat te maken.

Op zoek naar een standaard koffer?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerd leverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu Cases, Explorer Cases and Peli Cases.

Wat is uw koffer interieur uitdaging?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

 

Hoofd koffers industry

Ontwerp & Design