Waterdichte kisten op maat laten maken?

Home » Kist op maat » Waterdichte kisten

Waterdichte kisten

Waterdichte kisten. Bij Lejan is het mogelijk.

Bij Lejan ontwerpen we samen met u de juiste koffer, kist of trolley op maat. We bieden verschillende materiaal oplossingen voor optimale waterdichte bescherming voor uw goederen. Een waterdichte kist is de ideale oplossing als u uw kostbare elektronica wilt beschermen. De onverwoestbare waterdichte koffers van Lejan zijn gecertificeerd lucht-, stof- en waterdicht, wat deze koffers uitermate geschikt maakt voor het vervoer van waardevolle goederen. Of het nu gaat om ‘micro-cases’ (voor onder meer smart-phones en tablets) of de grotere ‘cube-cases’.

Veelgestelde vragen m.b.t. materiaal van de kist:

Zijn aluminium kisten waterdicht? Nee, aluminium kisten zijn spat waterdicht. Dus volledig afhankelijk van uw behoefte of dat goed genoeg is wanneer uw voorkeur uitgaat naar aluminium verpakkingsoplossingen.

Zijn kunststof kisten waterdicht? Ja, al onze waterdichte kisten en koffers zijn van hoogwaardige kunststoffen gemaakt.

Zijn plastic kisten waterdicht? Laten we eerst beginnen met uitleggen dat plastic en kunststof niet hetzelfde zijn. Plastic is een kunststof maar niet elke kunststof is een plastic. Ja plastic kisten kunnen waterdicht zijn, houd de beschrijving goed in de gaten of vraag het onze specialisten. De kisten van Peli en Explorer case zijn de allerbeste binnen de productcategorie waterdichte kisten, daarnaast krijgt u een levenslange garantie tegen fabricage- en materiaalfouten. De waterdichte kisten van Peli zijn populair en welbekend in de industrie, deze kisten zijn val bestendig, gemaakt van hoogwaardige kunststoffen, licht van gewicht, milieuvriendelijk en naast waterdicht ook stofdicht.

Kortom Lejan heeft voor elke vervoersuitdaging een passende oplossing en is altijd in staat de beste waterdichte kisten op maat te maken.

  • Robuust design
  • Gecertificeerd lucht-, stof- en waterdicht
  • Van hoogwaardig kunststof gemaakt
  • Zijn van hoogwaardig kunststof gemaakt

Gerealiseerde projecten

Waterdichte kisten op maat beschrijving

Natuurlijk is een goede koffer, kist of trolley belangrijk voor de bescherming van uw waardevolle producten. Afhankelijk van uw product en toepassing zijn er verschillende soorten waterdichte kisten die we kunnen adviseren. Het gewicht, de afmetingen, fragiliteit, omstandigheden maar ook de route die de goederen afleggen zijn hierin de belangrijkste uitgangspunten. Daarom kijken we graag samen met onze specialisten naar de beste maatwerkoplossing bij uw vraag. Naast de waterdichte kist en koffer zelf is het koffer interieur net zo belangrijk. Lejan maakt de custom made foam inserts zodat ook in de koffer d.m.v. een vakverdeling of schuim uitfreezing zorgen voor een optimale bescherming. Bij Lejan maken we custom foam inserts van de volgende materialen pe-schuim (hardschuim), pu schuim (zachtschuim), airfoam, en cleanroom foam. 

Belangrijkste kenmerken van waterdichte kisten oplossingen

-Waterdichte kist heeft een robuust design
-Lejan’s waterdichte kisten zijn gecertificeerd lucht-, stof- en waterdicht
-De waterdichte kisten zijn van hoogwaardig kunststof gemaakt

Hoe werkt het proces om uw waterdichte kisten op maat te maken?

Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Wanneer wij waterdichte kisten op maat ontwerpen, kijken we eerst naar het product dat u in de koffer wilt vervoeren, wat de omstandigheden zijn en welke reis de koffer af moet gaan leggen. Op deze manier garanderen wij de beste op maatwerk oplossingen.

Twijfelt u over welke waterproof kisten, koffers of andere maatwerk oplossing het beste bij uw vraag past? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties

Aluminium enkelvoudige opzet profielen 22 mm

Multiplex platen 4, 6 of 7 mm dikte

Laminaat in kleuren of aluminium stucco toplaag

Opbouw sloten, handvatten en scharnieren

Optie Trolleystel met wielen

Optie print of zeefdruk

Optie hard schuim interieur op maat

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter

KLEISS & CO pijpleidingapparatuur koffer op maat

Kleiss & co is opgericht in 1967 in Schiedam en heeft bijna 50 jaar ervaring in het produceren van gereedschappen en materialen voor de aanleg van pijpleidingen en onderhoud. Ze hebben ons benaderd om hun transportkoffers efficiënter te maken. Ze waren opzoek naar een lichtere koffer, die makkelijker te vervoeren is.

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport

Op zoek naar een standaard koffer?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerd leverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu Cases, Explorer Cases en Peli Cases. 

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker