Select Page
♥ Derde generatie familiebedrijf
♦ Maatwerk
* Eigen productie

Aluminium kist op maat laten maken?

Home » Kist op maat » Aluminium kisten op maat

Aluminium kisten op maat

Aluminium kisten op maat. Bij Lejan is het mogelijk.

Bij Lejan ontwerpen we samen met u de juiste aluminium kist op maat. Aluminium kisten zijn zeer geschikt voor opslag en transport. Voor zowel privégebruik of juist industrieel, deze kisten zijn gemaakt voor op kantoor of juist extreme omstandigheden. De aluminium kist is een perfecte keuze als u hoge eisen stelt aan uw waardevolle, breekbare of gevaarlijke goederen. Het lichte gewicht, duurzaamheid, robuuste design met unieke uitstraling zorgen ervoor dat de aluminium kist voor verschillende toepassingen en industrieën gebruikt worden. Een populair product binnen deze categorie is de aluminium Defender kist, deze kisten staan bekent om hun stevige en krachtige constructie maar van lichtgewicht en met een uniek uiterlijk. Binnen de Defender kist series heb je verschillende prijscategorieën.

Kortom Lejan heeft voor elke vervoersuitdaging een passende oplossing en is altijd in staat de beste aluminium kist op maat te maken.

Bij optimale bescherming van kwetsbare en waardevolle goederen moet je ook denken aan maatwerk interieur. Samen met onze specialisten bekijken we graag uw wensen om het beste interieur te ontwerpen.

  • Robuust design 
  • Licht van gewicht maar erg stevig
  • Bestand tegen extreme (weers)omstandigheden
  • Spat waterdicht

Gerealiseerde projecten

Aluminium kisten op maat beschrijving

Natuurlijk is een goede koffer, kist of trolley belangrijk voor de bescherming van uw waardevolle producten. Afhankelijk van uw product en toepassing zijn er verschillende soorten aluminium kisten die we kunnen adviseren. Het gewicht, de afmetingen, fragiliteit, omstandigheden maar ook de route die de goederen afleggen zijn hierin de belangrijkste uitgangspunten. Daarom kijken we graag samen met onze specialisten naar de beste maatwerkoplossing bij uw vraag.

Naast de koffer of kist, is het koffer interieur net zo belangrijk. Lejan maakt de custom made foam inserts zodat ook in de aluminium box op maat d.m.v. een vakverdeling of schuim uitfreezing een optimale bescherming gegarandeerd is. Bij Lejan maken we custom foam inserts van de volgende materialen pe-schuim (hardschuim)pu schuim (zachtschuim), airfoam, en cleanroom foam. 

Belangrijkste kenmerken van een aluminium kist

-Aluminium kisten hebben een robuust design
-Aluminium kisten zijn licht van gewicht maar erg stevig
-Aluminium kisten zijn bestand tegen extreme (weers)omstandigheden
-Aluminium kisten zijn spat waterdicht

Hoe werkt het process om uw aluminium kist op maat te maken

Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Wanneer wij een aluminium kist op maat ontwerpen, kijken we eerst naar het product dat u in de koffer wilt vervoeren, in welke omstandigheden de kist zich gaat bevinden en welke reis de kist af moet gaan leggen. Op deze manier kunnen we precies de juiste inschatting maken welke aluminium kist bij uw behoefte past.

Twijfelt u over welke aluminium kist, koffer of andere maatwerk oplossing het beste bij uw vraag past? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties

Aluminium enkelvoudige opzet profielen 22 mm

Multiplex platen 4, 6 of 7 mm dikte

Laminaat in kleuren of aluminium stucco toplaag

Opbouw sloten, handvatten en scharnieren

Optie Trolleystel met wielen

Optie print of zeefdruk

Optie hard schuim interieur op maat

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter

KLEISS & CO pijpleidingapparatuur koffer op maat

Kleiss & co is opgericht in 1967 in Schiedam en heeft bijna 50 jaar ervaring in het produceren van gereedschappen en materialen voor de aanleg van pijpleidingen en onderhoud. Ze hebben ons benaderd om hun transportkoffers efficiënter te maken. Ze waren opzoek naar een lichtere koffer, die makkelijker te vervoeren is.

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport
Bounce Case

Op zoek naar een standaard kisten?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerdleverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu
Cases, Explorer Cases en Peli.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker