♥ Derde generatie familiebedrijf
♦ Maatwerk
* Eigen productie

Kist op maat

Waterdichte kisten voor water pressure tech apparatuur

Maatwerk kisten door Lejan

Kisten op maat voor transport, bescherming of presentatie? Bij Lejan bent u aan het juiste adres. Het assortiment kisten is heel breed, door de combinatie van verschillende kisten en op maat interieurs, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij Lejan bieden we kisten op maat in verschillende materialen en voor verschillende toepassingen. Met de mogelijkheid tot maatwerk en de creativiteit en kennis van onze specialisten garanderen wij de beste verpakkingsoplossing. Op zoek naar aluminium kisten, kunststof kisten en waterdichte kisten? Bij Lejan bent u aan het juiste adres.

Verschillende soorten kisten

Lejan levert een uitgebreid assortiment aan kisten. Van het beschermen van uw producten tot het uitdragen van uw boodschap. Bij Lejan werken we met verschillende materialen en kijken we naar voor welke toepassing de kisten gebruikt gaat worden.

  • Kunststof kisten
  • Aluminium kisten
  • Waterdichte kisten

Home » Kist op maat

Elke kist start vanuit uw behoefte

Of u nu behoefte heeft aan een goedkope kunststof koffer of een koffer van het allerhoogste kwaliteitsniveau, u vertelt uw behoeften en eisen, wij presenteren u de juiste verpakking. Onze specialisten hebben ervaring met de complexiteit van de juiste verpakkingskeuze. Samen met onze eigen productie maakt dit Lejan een ideale partner als het gaat om het creëren van succesvolle koffers op maat.

Elke kist start vanuit uw behoefte

Of u nu behoefte heeft aan een goedkope kunststof koffer of een koffer van het allerhoogste kwaliteitsniveau, u vertelt uw behoeften en eisen, wij presenteren u de juiste verpakking. Onze specialisten hebben ervaring met de complexiteit van de juiste verpakkingskeuze. Samen met onze eigen productie maakt dit Lejan een ideale partner als het gaat om het creëren van succesvolle koffers op maat.

Op elke vraag een antwoord

Door vragen te stellen krijgen wij inzicht in uw verpakkingsbehoefte, zo komen we samen tot de perfecte verpakkingsoplossing.

Hierbij kunt u denken aan vragen zoals:

• Waarvoor wordt uw verpakking gebruikt? Presenteren, transporteren, producten opslaan, …
• Hoe ga je de verpakking transporteren? Via koerier, op pallet in (externe) vrachtwagen, vliegtuig of wellicht zelf meenemen?
• Waar wordt de verpakking gebruikt? Wat is de omgeving en wat zijn daar de omstandigheden?
• Wat zijn de eigenschappen van het product wat vervoerd moet worden? Denk aan afmetingen, gewichten, kwetsbaarheid, G-krachten, waterdichtheid.
• Had u zelf een voorkeur voor materiaalkeuze? Enkele mogelijke opties zijn kunststof koffers, aluminium koffers op maat, flightcases of profielenkoffers.
• Welk interieur past het beste bij uw behoefte? Enkele mogelijke opties zijn schuim interieurs, EPP interieurs, kunststof interieurs of vakverdelers.

Voor alle producten en toepassingen de juiste kist

Uw gereedschap, fijne meetapparatuur, kunst of juist zware goederen moet veilig vervoerd kunnen worden. Lejan maakt kisten op maat van de beste materialen en voor alle toepassingen binnen elke industrie. Samen met het juiste koffer interieur of inlay liggen uw producten steviger op hun plaats tijdens het transport. Daarin werken wij ook met veel verschillende materialen zoals schuimvulling, kunststof interieurs en schuimrubber, die ieder hun sterke punten hebben.

Containers herbruikbaar voor delicate transport

Kunststof kisten

Wij bieden kunststof kisten op maat. Kunststof kisten zijn gebruiksvriendelijk, licht in gewicht en heel hygiënisch. Afhankelijk van uw toepassing kunnen we u de juiste verpakking adviseren.

Aluminium kisten

Wij bieden aluminium kisten op maat. Geschikt voor het vervoer van kwetsbare apparatuur. Afhankelijk van uw toepassing kunnen we u de juiste verpakking adviseren.

Waterdichte kisten

Wij bieden waterdichte kisten op maat. Ze zijn gecertificeerd lucht-, stof en natuurlijk waterdicht. Afhankelijk van uw toepassing kunnen we u de juiste verpakking adviseren.

Hoe werkt het proces om uw kist op maat te laten maken?

Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Wanneer wij een kist op maat ontwerpen, kijken we eerst naar het product dat u in de koffer wilt vervoeren en welke reis de koffer af moet gaan leggen. Op deze manier kunnen we precies de juiste inschatting maken welke kist op maat bij uw behoefte past. Twijfelt u over welk soort kist kiezen om uw producten optimaal te beschermen? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kies ik de juiste verpakking?

Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij voor u een verpakkingsadvies. Zo helpen wij u met de juiste keuzes te maken voor specifieke verpakkingen, zoals voor zeewaardige kisten of waterdichte koffers. Wij ontzorgen u, door vanuit de vele mogelijkheden een optimaal afgestemde verpakkingsoplossing op maat te maken.

Op zoek naar een standaard koffer?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerd leverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu Cases, Explorer Cases and Peli Cases.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

 

Remco Janowitz

Design + Ontwerp