Select Page

Verpakking maatwerkoplossingen kenniscentrum

Home » Kenniscentrum

Wij delen graag onze kennis

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, trends en informatie over de verpakkingsindustrie en verpakkingsoplossingen. Bekijk de verschillende secties onder Lejan’s kenniscentra. Graag delen wij onze kennis en expertise met u.

Casestudies

Tevreden opdrachtgevers zijn onze prioriteit. Met Lejan’s casestudies van klanten delen we onze succesverhalen, zodat u onze manier van werken beter kunt begrijpen en geïnspireerd wordt. Wij zijn uw partner in verpakking maatwerkoplossingen

v

Blog

De Lejan blog houd je op de hoogte van de laatste trends, innovaties en ontwikkelingen binnen de verpakkingsindustrie. Van duurzaamheid, regelgeving en normen tot tips om de beste koffer en interieur te kiezen voor uw producten. 

Hoe kies ik de juiste verpakking?

Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij voor u een verpakkingsadvies. Zo helpen wij u met de juiste keuzes te maken voor specifieke verpakkingen, zoals voor zeewaardige kisten of waterdichte koffers. Wij ontzorgen u, door vanuit de vele mogelijkheden een optimaal afgestemde verpakkingsoplossing op maat te maken.

Op zoek naar een standaard koffer?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerd leverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu Cases, Explorer Cases and Peli Cases.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker