Maatwerkoplossingen in Flightcases, Koffers & Kisten

Wilt u uw apparatuur en/of onderdeel beschermen en bent u op zoek naar een flightcase, koffer, kist of koffer interieur? Bij Lejan ontwerpen we verpakkingsoplossingen en custom foam inserts op maat voor verschillende producten  en sectoren. Verder kunnen wij onze schuimplaten en -blokken op diverse manieren bewerken. Ons bestaansrecht is er één op basis van innovatie en vakmanschap. Wij hebben de expertise, specialisatie en creativiteit voor al uw verpakking vraagstukken. Laat u adviseren door Lejan specialisten  of bekijk onze producten.

Flightcase op maat

Lejan flightcases zijn ontworpen voor optimale bescherming van gevoelige apparatuur en onderdelen tijdens elk transport. Flightcases volledig op maat.

Profielkoffers op maat

Lejan profielkoffers zijn ontworpen voor optimale bescherming van gevoelige apparatuur uitsluitend voor licht transport zijn. Profielkoffers volledig op maat.

 Koffer op maat

Lejan koffers op maat zijn ontworpen voor handzaam vervoeren van lichte apparatuur, gereedschap of ter gebruik als promotionele verpakking.

Kist op maat

Lejan kisten op maat zijn ontworpen voor het veilig vervoeren tijdens delicaat transport. De kisten zijn lucht-, stof- en waterdichtgecertificeerd.

Bounce Case

Bounce Case op maat

De door Lejan ontwikkelde lichtgewicht beschermkoffer met Flexcoat® technology. De Flexcoat® zorgt voor een extreem hoge schokbestendigheid. Ook volledig op maat.

Custom foam inserts

Een goed passend op maat gemaakt koffer interieur voorkomt ongewenst schuiven en houdt de apparatuur overzichtelijk en in perfecte staat. Voor jarenlang gebruik.

Tassen en hoezen op maat

Bij Lejan maken we beschermhoezen en beschermtassen voor apparatuur, posttassen, promotionele tassen, tassen voor opbouwmaterialen of lichtere tassen.

PP verpakkingen

PP verpakkingen

Bij Lejan ontwerpen we samen met u de juiste kist op maat. We bieden verschillende kunststof oplossingen voor de optimale bescherming voor uw goederen.

Standaard koffers

Op zoek naar een standaard koffer of kist? Op onze webshop bieden we een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs.

Custom made foam inserts voor optimale bescherming

Wilt u met custom made foam inserts uw apparatuur of onderdelen beschermen? Bij Lejan ontwerpen we graag een schuim verpakking op maat voor diverse producten en sectoren. Wij hebben meer dan tachtig jaar ervaring in specialistisch maatwerk voor custom made foam inserts. Hiervoor passen we verschillende schuim bewerking technieken toe. 

Een foam inlay kopen, doet u bij de expert. Laat uw custom made foam inserts volledig op maat maken bij Lejan. Kies uit de volgende materialen PE-schuim (hardschuim), PU-schuim (zachtschuim), Airfoam: Stratocell®, Cleanroom foam en kunststof koffer interieurs.

Verpakkingsoplossingen op maat voor verschillende producten en sectoren

 

Verschillende sectoren

Bij Lejan bieden we koffers, kisten en koffer interieurs op maat. Wij leveren al jaren aan bedrijven in verschillende sectoren  waaronder de Medische wereld, IT, ICT, Luchtvaart, Defensie, Meet- en Regeltechniek, Presentatie of Machinebouw. Wij kunnen u adviseren aan de hand van verpakkings- en gebruiksspecificaties.

Diversiteit van producten

Lejan heeft een scala aan gerenommeerde klanten met een grote diversiteit aan producten die allemaal hun eigen verpakkings- en gebruiksspecificaties hebben. De orders variëren van het maken van stukwerk tot het fabriceren van serieproducties. Kwaliteit leveren is waar wij altijd naar streven. Bekijk onze succesverhalen en casestudies 

Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring en ons internationale netwerk van gerenommeerde leveranciers garanderen perfecte producten tegen de meest gunstige prijs. Onze specialisten begeleiden uw aanvraag van begin tot eind.

Het proces - hoe werken we bij Lejan

Nauwe samenwerking is essentieel voor een succesvol resultaat. Bij Lejan hebben we een manier van werken ontworpen om kwaliteit te garanderen. Het proces begint met het begrijpen van het klantprobleem en het samen werken naar de juiste verpakkingsoplossing.

"

Intake /Analyse

"

Concept Fase

"

Engineering

"

Prototype

"

Productie fase

"

After Sales

"

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter