Select Page

Bij Lejan begrijpen we dat een succesvol resultaat begint met nauwe samenwerking. Ons proces, dat begint met een diepgaande intake en eindigt met after-sales ondersteuning, is ontworpen om kwaliteit in elke stap te waarborgen. Hier nemen we u mee door ons proces dat leidt tot de perfecte verpakkingsoplossing.

1. Intake / Analyse: We beginnen met het grondig begrijpen van uw klantprobleem. Onze experts analyseren uw behoeften en eisen om een duidelijk beeld te krijgen van de oplossing die nodig is.

2. Concept Fase: In deze fase ontwikkelen we creatieve concepten die aansluiten bij uw behoeften. We zetten ideeën om in visuele concepten en bespreken deze met u om ervoor te zorgen dat we op de juiste weg zijn.

3. Engineering: Zodra het concept is goedgekeurd, gaan we dieper in op technische details. Onze ingenieurs ontwikkelen gedetailleerde plannen en specificaties voor de verpakkingsoplossing.

4. Prototype: We gaan van ontwerp naar realiteit door prototypes te creëren. Deze prototypes worden getest en geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan uw verwachtingen en eisen.

5. Productiefase: Na goedkeuring van het prototype gaan we over tot productie. Onze gespecialiseerde vakmensen zorgen voor de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat uw verpakkingsoplossing perfect wordt uitgevoerd.

6. After Sales: Onze betrokkenheid stopt niet na de productie. We bieden after-sales ondersteuning en zorgen ervoor dat uw verpakkingsoplossing blijft voldoen aan uw behoeften.

Bij Lejan is ons proces niet alleen een reeks stappen, maar een samenwerking die leidt tot op maat gemaakte verpakkingsoplossingen van topkwaliteit.

Samenwerking in Beeld: Onze Experts met Verpakkingsoplossing Samples

Samenwerking in Beeld: Onze Experts met Verpakkingsoplossing Samples