Select Page

Ontdek de mogelijkheid om een op maat gemaakte flightcase te laten ontwerpen bij Lejan. Wij bieden diverse oplossingen voor verschillende industrieën, waardoor uw waardevolle goederen optimaal beschermd zijn. Onze flightcases zijn stevig, solide en duurzaam dankzij hun hoogwaardige constructie. Van transportkisten voor zwaar transport tot fiber flightcases en flightcase trolleys, bij Lejan vinden we altijd de juiste maatwerkoplossing. Onze flightcases zijn schokbestendig, stootvast en geschikt voor intensief gebruik. Bovendien kunnen vrijwel alle koffers en kisten mobiel gemaakt worden. Met Lejan heeft u altijd de beste flightcase op maat.

Maatwerk interieur voor optimale bescherming Bij het beschermen van kwetsbare en waardevolle goederen is een maatwerk interieur essentieel. Onze specialisten werken samen met u om de beste flightcase bekleding te ontwerpen voor een perfect passende flightcase op maat.

Robuste constructie Onze flightcases zijn opgebouwd uit aluminium constructieprofielen en hoogwaardige materialen zoals berken multiplex en PP honingraat kunststof panelen. Met verzonken beslag, handgrepen en vlindersluitingen creëren we een stevige en solide constructie. Optioneel kunt u kiezen voor verschillende soorten wielen voor eenvoudige mobiliteit.

Duurzame transportverpakking Onze flightcases zijn speciaal ontworpen voor kwetsbaar of zwaar transport. Ze bieden optimale bescherming en zijn volledig op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze flightcases op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing die perfect bij uw vervoersuitdaging past.