♥ Derde generatie familiebedrijf
♦ Maatwerk
* Eigen productie

Flightcase op maat

Lejan’s op maat gemaakte flightcases: perfecte bescherming voor elk product

Zoekt u een flightcase die precies past bij uw wensen? Bij Lejan specialiseren we ons in het vervaardigen van flightcases op maat, ideaal afgestemd op uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om zware of kwetsbare producten, onze flightcases bieden optimale bescherming.

Onze op maat gemaakte flightcases zijn robuust, duurzaam en ontworpen voor intensief gebruik. Ze kunnen worden uitgerust met wielen voor mobiliteit en aangepast met unieke binnenbekledingen, zoals schuiminlays of schottenconstructies, exact volgens uw behoeften.

  • Op maat gemaakt
  • Solide en duurzaam voor langdurige bescherming
  • Aanpasbaar voor alle transporttypen
  • Ontworpen met uw input voor perfecte pasvorm en functie

Home » Flightcase op maat

De Flightcases van Lejan

Flightcase op maat bij Lejan

Standaard Flightcases:

Deze zijn vaak vervaardigd uit multiplex met een harde laminaatafwerking en aluminium profielen voor algemeen gebruik. Ze zijn geschikt voor het transporteren van muziekinstrumenten, audiovisuele apparatuur en andere professionele apparatuur die stevige bescherming nodig heeft tijdens vervoer.

Flightcase gesloten met apparatuur

Schokbestendige Flightcases:

Deze flightcases zijn specifiek ontworpen om zeer gevoelige apparatuur te beschermen tegen schokken, vibraties en extreme omstandigheden. Ze bevatten vaak custom foam inserts en hebben mogelijk geavanceerde functies zoals temperatuurregulatie of waterdichte afdichtingen.

19 inch slamrack flightcase

Rack Flightcases:

Voor professionele audio-, server- en netwerkapparatuur zijn rack flightcases ideaal. Deze bieden niet alleen bescherming tijdens het transport, maar stellen gebruikers ook in staat om de apparatuur direct in de case te bedienen. Ze zijn meestal uitgerust met rails en rekken om apparatuur veilig op zijn plaats te houden.

Het ontwerp van uw flightcase

Elke flightcase die we ontwerpen, wordt gebouwd met stevige aluminium profielen en berken multiplex of kunststof panelen. We gebruiken hoogwaardige materialen zoals verzonken beslag, handgrepen, vlindersluitingen en verschillende soorten wielen. Uw input is essentieel in het ontwerpproces, en samen zorgen we ervoor dat de flightcase naadloos aansluit bij uw vereisten.

Natuurlijk is een goede koffer of flightcase belangrijk voor de bescherming van uw waardevolle producten. Daarom kijken we graag samen met onze specialisten naar de beste maatwerkoplossing. Keuze uit flightcase trolleys, flightcase kisten en flightcase koffers maar vergeet zeker niet om aan de flightcase bekleding ofwel het koffer interieur te denken, net zo belangrijk. Het meest populaire koffer interieur is schuimvulling. Goed passende schuim interieurs en foam inlays op maat voorkomt ongewenst schuiven, schade bij vallen en helpt met het overzichtelijk en gemakkelijk plaatsen van uw materialen.Bij Lejan maken we custom foam inserts van de volgende materialen pe-schuim (hardschuim), pu schuim (zachtschuim), airfoam, en cleanroom foam. Dus flightcase op maat laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar!

Belangrijkste kenmerken van een flightcase

-Stevige en solide constructie dus zeer geschikt voor kwetsbaar of zwaar transport
-Van elke flighcase kist, flightcase koffer of flightcase trolley kan er een mobiele installatie gemaakt worden
-Vanwege de constructie gaan flightcases lang mee wat het een duurzame verpakking maakt

Hoe werkt het proces om uw flightcase op maat te maken

Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Wanneer wij een flightcase op maat of een koffer op maat ontwerpen, kijken we eerst naar het product dat u in de koffer wilt vervoeren en welke reis de koffer af moet gaan leggen. Op deze manier kunnen we precies de juiste inschatting maken welke flightcase op maat bij uw behoefte past.

Twijfelt u over welke flightcase koffer, kist of andere maatwerkoplossing het beste bij uw vraag past? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent uw op zoek naar een flightcase op maat voor lichtgewicht transport?

Dan is een profielkoffers op maat de oplossing voor uw. Onze Profielkoffers zijn opgebouwd uit aluminium profielen die aan de panelen gemonteerd worden.

Aluminium insteek profielen 30 mm

Berken multiplex panelen 7 of 10 mm dikte

Laminaat in kleuren of aluminium stucco toplaag

Inbouw handvatten, scharnieren en inbouwsloten

Optie zwenkwielen

Optie print of zeefdruk

Optie gewenst hard schuim interieur op maat

Wat is uw flightcase uitdaging?

Heeft u specifieke eisen voor uw flightcase? Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van deskundig advies. Vul onderstaand formulier in, en we nemen binnen een dag contact met u op.

 

Voeg bijlagen toe ter verduidelijking van uw vraag of opmerking (optioneel)Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, gif, png, heic, pdf. Max. file size: 256 MB

  • Lejan levert exclusief aan de zakelijke markt
  • Uw aanvraag wordt zorgvuldig beoordeeld door ons team
  • Wij zetten ons in om u zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee werkdagen, van een reactie te voorzien.

 

Remco Janowitz

Remco Janowitz

CEO – Accountmanager

KLEISS & CO pijpleidingapparatuur koffer op maat

Kleiss & co is opgericht in 1967 in Schiedam en heeft bijna 50 jaar ervaring in het produceren van gereedschappen en materialen voor de aanleg van pijpleidingen en onderhoud. Ze hebben ons benaderd om hun transportkoffers efficiënter te maken. Ze waren opzoek naar een lichtere koffer, die makkelijker te vervoeren is.

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport