Select Page

Flightcase op maat

Home » Flightcase op maat

Flightcase op maat

Flightcase op maat laten maken. Bij Lejan is het mogelijk

Bij Lejan ontwerpen we samen met u de juiste flightcase op maat. We bieden verschillende flightcase oplossingen voor verschillende industrieën voor de optimale bescherming voor uw waardevolle goederen. Voordelen van onze Lejan flightcases zijn dat de kisten, koffers of trolleys erg stevig en solide zijn vanwege zijn constructie. Van sterke transportkisten voor zwaar transport tot fiber flightcases en flightcase trolleys. Lejan flightcases op maat zijn volledig schokbestendig, stootvast en geschikt voor zeer intensief gebruik. Daarnaast is het vrijwel bij alle flightcase koffers en kisten mogelijk om deze mobiel te maken. Kortom Lejan heeft voor elke vervoersuitdaging een passende oplossing en is altijd in staat de beste flightcase op maat te maken.

Bij optimale bescherming van kwestbare en waardevolle goederen moet je ook denken aan een maatwerk interieur. Samen met onze specialisten bekijken we graag uw wensen om de beste flightcase bekleding te ontwerpen voor de perfecte flightcase op maat.

Constructie van onze flightcases

De flightcase op maat is opgebouwd uit aluminium constructie profielen die aan de panelen geklikt worden.Wij gebruiken 2 dikten plaatmateriaal 10 en 7 mm van berken multiplex met HPL aan buitenzijde en Phenol zwart aan binnenzijde (betonplex) of een PP honingraat kunstof paneel. Verder gebuiken wij verzonken beslag als handgrepen en vlindersluitingen. Platte of bolhoeken dit alles wordt met popnagels bevestigd. Diverse soorten wielen zoals hoek en zwenk-wielen met en zonder rem.

Dit alles maakt een zeer solide flightcase. Het interieur kan een schuim inlay zijn maar ook een schotten constructie met of zonder schuim afgewerkt.

  • Stevige en solide constructie
  • Duurzame transportverpakking
  • Geschikt voor kwetsbaar of zwaar transport
  • Volledig op maat

Flightcase op maat beschrijving

Natuurlijk is een goede koffer of flightcase belangrijk voor de bescherming van uw waardevolle producten. Daarom kijken we graag samen met onze specialisten naar de beste maatwerkoplossing. Keuze uit flightcase trolleys, flightcase kisten en flightcase koffers maar vergeet zeker niet om aan de flightcase bekleding ofwel het koffer interieur te denken, net zo belangrijk. Het meest populaire koffer interieur is schuimvulling. Goed passende schuim interieurs en foam inlays op maat voorkomt ongewenst schuiven, schade bij vallen en helpt met het overzichtelijk en gemakkelijk plaatsen van uw materialen.Bij Lejan maken we custom foam inserts van de volgende materialen pe-schuim (hardschuim), pu schuim (zachtschuim), airfoam, en cleanroom foam. Dus flightcase op maat laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar!

Belangrijkste kenmerken van een flightcase

-Stevige en solide constructie dus zeer geschikt voor kwetsbaar of zwaar transport
-Van elke flighcase kist, flightcase koffer of flightcase trolley kan er een mobiele installatie gemaakt worden
-Vanwege de constructie gaan flightcases lang mee wat het een duurzame verpakking maakt

Hoe werkt het proces om uw flightcase op maat te maken

Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Wanneer wij een flightcase op maat of een koffer op maat ontwerpen, kijken we eerst naar het product dat u in de koffer wilt vervoeren en welke reis de koffer af moet gaan leggen. Op deze manier kunnen we precies de juiste inschatting maken welke flightcase op maat bij uw behoefte past.

Twijfelt u over welke flightcase koffer, kist of andere maatwerkoplossing het beste bij uw vraag past? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent uw op zoek naar een flightcase op maat voor lichtgewicht transport?

Dan is een profielkoffers op maat de oplossing voor uw. Onze Profielkoffers zijn opgebouwd uit aluminium profielen die aan de panelen gemonteerd worden.

Neem contact op

Specificaties

Aluminium insteek profielen 30 mm

Berken multiplex panelen 7 of 10 mm dikte

Laminaat in kleuren of aluminium stucco toplaag

Inbouw handvatten, scharnieren en inbouwsloten

Optie zwenkwielen

Optie print of zeefdruk

Optie gewenst hard schuim interieur op maat

"

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter

Wat is uw flightcase uitdaging?

Wij geven u graag advies. Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op. Vul het formulier in om contact op te nemen met onze experts.

Lejan levert alleen aan de zakelijke markt.

 

11 + 10 =

Remco Janowitz

CEO – Accountmanager

KLEISS & CO pijpleidingapparatuur koffer op maat

Kleiss & co is opgericht in 1967 in Schiedam en heeft bijna 50 jaar ervaring in het produceren van gereedschappen en materialen voor de aanleg van pijpleidingen en onderhoud. Ze hebben ons benaderd om hun transportkoffers efficiënter te maken. Ze waren opzoek naar een lichtere koffer, die makkelijker te vervoeren is.

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport