Lejan is trots om te kunnen melden dat ze voor een opdrachtgever een prachtige koffer op maat hebben gemaakt voor de Technics SL 12 draaitafel. Deze flightcase is gemaakt van 7mm Lichtgewicht Conpearl en biedt een optimale bescherming voor de draaitafel tijdens transport.

 

 

De opdrachtgever heeft aangegeven dat de draaitafel ook in de flightcase kan worden gebruikt. Op de deksel heeft Lejan op verzoek van de opdrachtgever een print van de draaitafel in Oranje aangebracht. Dit maakt de flightcase niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher.

De hoekhandgrepen maken het dragen van de flightcase makkelijker en dankzij de omkeerbare deksel en de goede ondersteuning van het draaiplateau is de Technics SL 12 draaitafel altijd goed beschermd. Bovendien is de flightcase met runner doppen goed stapelbaar en kan deze worden verhoogd door de draaitafel op de deksel te zetten tijdens gebruik.

Lejan is blij dat ze aan de wensen van de opdrachtgever hebben kunnen voldoen en hoopt in de toekomst nog veel meer klanten te kunnen voorzien van maatwerkoplossingen.