FAQ’S

FAQ’s – Veelgestelde Vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact op via e-mail of telefoon.

Gelden er minimale aantallen voor bestellingen?

Voor bedrijven die op zoek zijn naar meerdere duurzame verpakkingen op maat, bieden we onze expertise en service aan. Voor enkelstuks of kleine aantallen hebben we onze webshop, allekoffers.nl. We concentreren ons op serie- en herhaalwerk voor bedrijven, waarbij het minimale aantal afhankelijk is van de specifieke oplossing die we kunnen bieden en de herhaalfrequentie.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Dit is geheel afhankelijk van het gewenste product en mate van samenwerking. Wij hebben standaard koffers en kisten die binnen een paar dagen te leveren zijn maar verzorgen ook producties die met een paar weken gereed zijn. Tevens is het mogelijk om in een samenwerking afspraken te maken over buffervoorraden die op afroep voor snelle levering gereed staan.

Kunnen jullie mijn bestelling ook bezorgen?

Ja, wij leveren producten aan bedrijven die over de hele wereld verspreid zijn. Dit kunnen wij regelen door middel van weg-, lucht- of zeevracht afhankelijk van de wensen van de klant. Meestal zijn hierbij verschillende officiële documenten benodigd voor een soepele, korte en goedkope levering, wij kunnen ook die verzorgen.

Wat is de connectie tussen Lejan en Allekoffers.nl?

Allekoffers.nl is de webshop van Lejan. Middels deze webshop kunnen er snel standaard koffers en kisten gekocht worden die ook snel geleverd kunnen worden. Het grote voordeel om te kopen via de webshop is de snelheid, onafhankelijkheid en administratieve verwerking zodat wij de koffers en kisten voor een goede prijs kunnen aanbieden.

Hoe lang bestaat LEJAN

Lejan bestaat vanaf 1937 in Amsterdam. Alhoewel eerst producent van reiskoffers en -artikelen is Lejan vanaf ca 1975 overgestapt naar het op maat produceren van industriële verpakkingen

Zijn jullie een productiebedrijf?

Wij zijn een productiebedrijf die tevens gebruik maakt van standaard componenten die verkrijgbaar zijn om tot een optimale oplossing te komen. Wij hebben zelf een werkplaats in Abcoude en een grote fabriek in Polen.

Waar zit jullie kantoor en productie?

Ons kantoor en werkplaats zitten in Abcoude en onze fabriek staat in Polen.

Welke aanlever specificaties hanteren jullie?
Kan mijn koffer mee als hand bagage aan boord van het vliegtuig?

Dit is afhankelijk van de maatschappij waarmee je gaat vliegen dus neem graag contact met hen op als je vragen hebt (zie link), let hierbij op afmetingen maar ook op gewichten. Wij verwijzen voor gedetailleerde informatie naar een andere website: https://www.schiphol.nl/nl/pagina/wat-mag-in-handbagage/
Indien een koffer of kist niet mee aan boord genomen kan worden is het goed mogelijk dat je de koffer kunt inchecken (voor een plaats in het ruim). Hier zijn ook maximale afmetingen en gewichten aan verbonden. Daarnaast heb je mogelijkheden voor het meenemen middels het gebruik van odd-size luggage. Indien dat ook niet mogelijk is moet je koffer en/of kist worden aangeboden middels de vrachtdivisie. Dit kan het beste via expediteurs gedaan worden. Een expediteur die wij vaak zelf gebruiken is Kuhne&Nagel.