Select Page

Distributieverpakking op maat laten maken?

Home » Distributieverpakkingen

Distributieverpakking op maat. Bij Lejan is het mogelijk.

Bij Lejan ontwerpen we samen met u de juiste verpakking op maat. We bieden verschillende kunststof oplossingen voor de optimale bescherming voor uw goederen. Van de plastic kist tot de kunststof kisten met deksel, al onze kunststof transportkisten zijn van uitstekende kwaliteit en bieden eindeloos veel mogelijkheden. Kunststof kisten worden voor verschillende toepassingen en industrieën gebruikt vanwege het lichte gewicht, de gebruiksvriendelijkheid, hygiëne maar toch zware transport mogelijkheden. Kortom Lejan heeft voor elke vervoersuitdaging een passende oplossing en is altijd in staat de beste kunststof kist op maat te maken.

Bij optimale bescherming van kwetsbare en waardevolle goederen moet je ook denken aan maatwerk interieur. Samen met onze specialisten bekijken we graag uw wensen om het beste interieur te ontwerpen.

  • Onverwoestbaar
  • Populair door de gebruiksvriendelijkheid
  • Hygiënisch en makkelijk te reinigen
  • ATA300 cat2 gecertificeerd

Kunststof kisten op maat beschrijving

Natuurlijk is een goede koffer, kist of trolley belangrijk voor de bescherming van uw waardevolle producten. Afhankelijk van uw product en toepassing zijn er verschillende soorten kunststof kisten die we kunnen adviseren. Het gewicht, de afmetingen, fragiliteit maar ook de route die de goederen afleggen zijn hierin de belangrijkste uitgangspunten. Daarom kijken we graag samen met onze specialisten naar de beste maatwerkoplossing bij uw vraag.

Naast de koffer of kist, is het koffer interieur net zo belangrijk. Lejan maakt de interieurs op maat zodat ook in de kist d.m.v. een vakdverdeling of schuim uitfreezing een optimale bescherming gegarandeerd is. Mocht de koffer gebruikt worden voor promotionele doeleinden dan kunnen verkopers de producten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier tonen.

De kunststof kist met schuim is in deze categorie populair maar afhankelijk van uw product en toepassing zijn er verschillende soorten interieurs die we kunnen adviseren. Het gewicht, afmetingen en fragiliteit zijn zeer van belang om de kunststof interieurs van uw koffer te ontwerpen. Wij maken kunststof interieurs op maat zodat verkopers producten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier kunnen tonen. Door een vakverdeling te maken zorgen wij dat u zoveel mogelijk apparatuur op een veilige manier kunt vervoeren.

Belangrijkste kenmerken van een kunststof kist

-Kunststof kisten zijn onverwoestbaar
-Kunststof kisten zijn populair door de gebruiksvriendelijkheid
-Kunststof kisten zijn hygiënisch en eenvoudig te reinigen

Hoe werkt het proces om uw kunststof kist op maat te maken

Wij werken met een standaard proces om de beste kwalitetit te bieden. Wanneer wij een kunststof kist op maat ontwerpen, kijken we eerst naar het product dat u in de koffer wilt vervoeren en welke reis de kist af moet gaan leggen. Op deze manier kunnen we precies de juiste inschatting maken welke kunststof kist bij uw behoefte past.

Twijfelt u over welke kunststof kist, koffer of andere maatwerk oplossing het beste bij uw vraag past? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties

Aluminium enkelvoudige opzet profielen 22 mm

Multiplex platen 4, 6 of 7 mm dikte

Laminaat in kleuren of aluminium stucco toplaag

Opbouw sloten, handvatten en scharnieren

Optie Trolleystel met wielen

Optie print of zeefdruk

Optie hard schuim interieur op maat

Gerealiseerde projecten

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter

KLEISS & CO pijpleidingapparatuur koffer op maat

Kleiss & co is opgericht in 1967 in Schiedam en heeft bijna 50 jaar ervaring in het produceren van gereedschappen en materialen voor de aanleg van pijpleidingen en onderhoud. Ze hebben ons benaderd om hun transportkoffers efficiënter te maken. Ze waren opzoek naar een lichtere koffer, die makkelijker te vervoeren is.

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport
Bounce Case

Op zoek naar een standaard kisten?

Wij bieden een groot scala aan kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs. Wij bieden koffers en kisten voor professionele doeleinden. Allekoffers.nl is gecertificeerdleverancier van bekende topmerken als Lejan, Rimowa, Gmöhling, Alu
Cases, Explorer Cases en Peli.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker