♥ Derde generatie familiebedrijf
♦ Maatwerk
* Eigen productie

Op maat gemaakte schuiminleg voor de beste verpakkingsbescherming

Custom made foam inserts: voor optimale bescherming

Wilt u met custom made foam inserts uw apparatuur of onderdelen beschermen? Bij Lejan ontwerpen we graag een schuim verpakking op maat voor diverse producten en sectoren. Wij hebben meer dan tachtig jaar ervaring in specialistisch maatwerk voor custom made foam inserts.

Met onze custom made foam inserts en beschermingsschuim zijn uw producten perfect beschermd. U profiteert van de resultaten: minder schade en defecten, meer productietijd, minder productieverlies, meer klanttevredenheid en een professionele uitstraling in het leveren van kwalitatieve producten. Schuim bewerken voor inlays en inserts vraagt om goede ontwerpen en het gebruik van de juiste technieken. Hiervoor past Lejan verschillende technieken toe om te komen tot het beste beschermende interieur tegen de beste prijs.

Custom made foam inserts voor diverse producten

Onze koffers, trollies en kisten geven samen met onze custom made foam inserts de beste bescherming. Verplaats met vertrouwen uw:

 • Instrumenten
 • Elektronische componenten
 • Telecommunicatieapparatuur
 • Test- en meetapparatuur
 • Militaire apparatuur
 • Geluidsapparatuur
 • Video apparatuur
 • Medische instrumenten
 • Muziekinstrumenten
Waterdichte koffer explorer met koptelefoon inlay

Schuimsoorten voor custom foam packaging

Een foam inlay kopen, doet u bij de expert. Laat uw custom made foam inserts volledig op maat maken bij Lejan. Kies uit de volgende materialen:

Hardschuim Inlay apparatuur

PE-schuim: hardschuim op maat

Custom made foam inserts gemaakt van hardschuim ofwel PE-schuim. Met de gesloten celstructuur is PE-schuim een waterbestendig, duurzaam en langdurig beschermend schuim. Het is ook goed bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden.

Standaard foto lejan

PU-schuim: zachtschuim op maat

Custom made foam inserts gemaakt van zachtschuim ofwel PU- schuim. Met de open celstructuur is dit een zacht en flexibel materiaal. PU schuim is gemakkelijk in te drukken en veert goed terug naar zijn oorspronkelijke vorm.

Standaard foto lejan

Airfoam: Stratocell® op maat

Custom made foam inserts gemaakt van airfoams zijn geëxtrudeerde PE-schuimen die 100% recyclebaar zijn. Het materiaal heeft een gesloten celstructuur. Het is geschikt voor verpakkingen die een korte tijd in gebruik zijn.

schuimInterieur op maat frezen

Kofferinterieurs op maat

Lejan maakt uw koffer interieurs op maat. Een koffer interieur dat op maat is gemaakt helpt om een krachtige boodschap te geven aan uw klant. Onze specialisten weten waar ze op moeten letten om een zo effectief mogelijk box interieur te ontwerpen. 

CNC gefreesd hardschuim inlay gekleurde lagen

Koffer met schuim op maat

Wij bieden verschillende koffer schuimvullingen en custom foam inserts. Afhankelijk van uw wensen, adviseren we u het best passende materiaal, zoals polyurethaan en polyethyleen, zotefoam, polybloc, zachtschuim en hardschuim.

Explorer case met schuim inlay

Kunststof interieur op maat

Onze kunststof interieurs zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen. Afhankelijk van uw toepassing, kunnen we de juiste vacuümvormen maken. Kunststof koffer interieurs zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren, vormen en technieken.

Wat onze partners over ons zeggen

"

De universeel herbruikbare toolboxen zoals wij die al jaren gebruiken van de firma Lejan,
zorgen ervoor dat wij en onze klanten kostbare componenten op een efficiënte manier en
goed beschermd kunnen verzenden over de wereld.

KLM

De flightcases zorgen niet alleen voor optimale bescherming tijdens het transport maar ook voor direct gebruik op de plaats van bestemming bij de klant. Doordat de apparatuur in de flightcases blijft tijdens het gebruik is ook de retourzending van goede kwaliteit.

CISCO

Dank voor de fantastische branded tassen voor onze medische apparatuur. De kleuren, het ontwerp, de flexibiliteit … door jullie is ons product een nog groter succes geworden.

D. Ukter

Zeer nauwkeurige schuimbewerking

Wij kunnen onze schuimplaten en -blokken op diverse manieren bewerken. Als wij uw wensen en behoeften kennen, maken we een keuze uit de onderstaande schuim bewerkingen om zo de optimale custom made foam inserts te maken. Vanuit onze kennis en ervaring realiseren we de perfecte schuim verpakking voor uw producten.

 • Stansen
 • CNC- snijden met een mes en nieuwe regel voor CNC frezen
 • CNC-waterstralen
 • CNC 3D-vormsnijden
 • Graveren
 • Warmtebehandeling
 • Lamineren
 • Zelfklevend maken
Standaard foto lejan

Voor elke toepassing een custom foam inlay, insert of interieur

Elke kist, koffer of verpakking vraagt om eigen custom made foam inserts voor optimale bescherming. U wilt uw gereedschap, videoapparatuur, gevoelige meetapparatuur of kunst veilig (laten) vervoeren. Van een foam inlay voor gereedschap tot flightcase bekleding en een drone beschermer: onze specialisten ontwerpen uw schuimverpakking. Denk aan custom made foam inserts voor:

Explorer case met schuim inlay

Hoe gaan we te werk?

i

Stap 1: Advies en offerte

Om de beste oplossing te vinden, hebben we onder andere de volgende informatie nodig: wat komt er in de inlays, specificaties van de omverpakking tekeningen van de producten, hoe wordt het vervoerd, worden de inlays eenmalig of vaker gebruikt en wat is uw budget?

Stap 2: Productie

U levert alle producten en indien van toepassing de lade, doos, flightcase of koffer waarin de custom foam inlay moet passen. Hierbij kunt u ook een schets of foto aanleveren hoe u denkt dat de onderdelen in de inlay gebruikt moeten gaan worden en/of geplaatst moeten zijn

Stap 3: Levering

Als de inlays gereed zijn, kunt u deze op komen halen in Abcoude, of wij versturen de inlays naar uw locatie. Wij leveren onze producten wereldwijd, met ons eigen vervoer of vervoer van derden.

Stap 4: Administratie

Na de levering sturen wij u zo snel mogelijk de correcte rekening, waarbij we het waarderen als u deze tijdig voldoet. Zo kunnen we ook uw volgende bestelling weer snel en goed in behandeling nemen.

Op maat gemaakt foam inlay voor gereedschap voor Scheepswerf

Onderhoudsmedewerkers reizen continu en meestal met spoed over de hele wereld. De juiste foam inlay voor gereedschap en of onderdelen zijn cruciaal. Alle cases nazoeken op dat ene tooltje is tijdrovend en stressvol.

gereedschap interieur voor Scheepswerf

Schuimverpakking: wat is uw wens?

Heeft u een vraag of zoekt u iets anders? Onze
specialisten adviseren u graag. Neem contact met
ons op.

Voeg bijlagen toe ter verduidelijking van uw vraag of opmerking (optioneel)Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, gif, png, heic, pdf. Max. file size: 256 MB

Gert Stolker

Gert Stolker

Accountmanager & Product ontwikkeling