CASE STUDY

KLEISS & CO pipeline equipment

De Uitdaging

Kleiss & Co BV is a manufacturer of equipment and materials for the construction and maintenance of pipelines and pipeline related substrates

The parts are used all over the globe. However manufactured in Zwijndrecht they are transported everywhere.

De Oplossing

The transportation cases of parts needed an update. Bounce Case has expertise and the products to facilitate in this matter.

The Bounce Case designed has wheels, is lightweight and is made out of enormous shock obsorption materials.

Het Resultaat

The parts travel the world. The handling is more convenient due to the weight reduction and wheels. The biggest advantage is less damage.

KLM

De Uitdaging

Veel verschillende onderdelen en of componenten moeten goed en lichtgewicht verpakt worden om over de hele wereld gebruikt te kunnen worden.

De Oplossing

​Voor het veelvuldig transport van onderdelen en componenten ​zijn boxen gemaakt in verschillende formaten.

Lichtgewicht met een speciaal interieur zodat vele verschillende onderdelen en componenten allemaal in een verpakking passen.

Het Resultaat

Deze standaardisatie levert minder ​ontwikkelingskosten, een​ lagere voorraad en dus lagere voorraadkosten, meer flexibiliteit en door het ontwerp lagere aanschaf- en transportkosten.

Scheepswerf

De Uitdaging

Onderhoudsmedewerkers reizen continu en meestal met spoed over de hele wereld. De juiste gereedschappen en of onderdelen zijn cruciaal. Alle cases nazoeken op dat ene tooltje is tijdrovend en stressvol.

De Oplossing

Om op lokatie altijd de juiste benodigdheden voor de grijp te hebben is er gewerkt aan een interieur met een heldere verdeling waar al het gereedschap een eigen plek hebben. Altijd een snelle controle mogelijk van het aanwezige materiaal, overzicht en nooit lang zoeken of misgrijpen

 

Het Resultaat

Door medewerkers gebruik te laten maken van koffers waarbij het eenvoudiger is overzicht te houden is het mogelijk klussen sneller en met meer focus uit te voeren. Als grootste plus krijgen we terug geen stress niet de juiste materialen ingepakt te hebben.

SEPAY

De Uitdaging

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom moeten elektronische betalingen perfect geregeld zijn, al is het maar voor een dag. Het gaat tenslotte om de omzet. Dit lukt met een gecertificeerde en veilige pinautomaat van SEPAY. Op een beurs, markt of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijdelijk pinverkeer.

De Oplossing

De huurder neemt de mobiele pin overal mee naar toe, dankzij de meegeleverde reiskoffer. In deze koffer zit – naast een gewone lader – ook een 12V-lader geleverd. Goed opgeborgen in een reiskoffer met branding.

Branding is extra belangrijk de reiskoffer is uitgevoerd in de kleur van Sepay en  voorzien van Doming sticker met logo.

 

Het Resultaat

Huurders kunnen overal pintransacties accepteren. Branding is goed te zien,

LEJAN

HOLLANDSE KADE 26 | 1391 JD | ABCOUDE
+31(0)20-4110401info@lejan.nl