Select Page

Transport & Logistieke verpakkingsoplossingen

Home » Uw business en industrieën » Transport & Logistiek

Transport en logistieke sector

Betrouwbare service en efficiëntie zijn de norm in de logistieke sector. Van leverancier tot eindklant zijn de klantverwachtingen torenhoog. Naast de logistieke processen en systemen te optimaliseren zal de keuze voor de juiste verpakkingsoplossing ook bijdragen aan een effectievere leveranciersketen. Met transport koffers en transportkisten op maat kunnen transportkosten lager uitvallen en kostbare transportschades voorkomen worden. Zo kunt u zich nog meer richten op het verbeteren van de logistieke dienstverlening.

Verpakkingen op maat voor transport en logistiek

Lejan volgt al decennialang de ontwikkelingen in de logistieke branche en de vele type transporten en  logistieke handelingen die er zijn. Als verpakkingsspecialist zullen wij aan de hand van uw specifieke vraag en toepassingseisen adviseren over de best passende verpakkingsoplossing op maat. Hierbij vertalen we factoren, zoals benodigde bescherming, type transport, hergebruik en opslagwijze naar een optimaal verpakkingsadvies. Als verpakkingspartner en totaalleverancier ziet Lejan met eigen productie en kwaliteitsprocessen erop toe op dat uw logistieke verpakkingsoplossing aan het volledige pakket van eisen voldoet.

Toepassingen

Beurs materialen

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport

Demo apparatuur

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport

Speciaal gereedschap

Op maat gemaakt gereedschap interieur voor Scheepswerf

Onderhoudsmedewerkers reizen continu en meestal met spoed over de hele wereld. De juiste gereedschappen en of onderdelen zijn cruciaal. Alle cases nazoeken op dat ene tooltje is tijdrovend en stressvol.

Bounce Case

Hoe kies ik de juiste verpakking?

Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij voor u een verpakkingsadvies. Zo helpen wij u met de juiste keuzes te maken voor specifieke verpakkingen, zoals aluminium transportkisten of kunststof kisten voor vrachtwagens. Wij ontzorgen u, door vanuit de vele mogelijkheden een optimaal afgestemd verpakkingsoplossing op maat te maken.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker