Presentatie & Promotie verpakkingsoplossingen

Home » Uw business en industrieën » Presentatie & Promotie verpakkingsoplossingen

Marketing & Sales

Marketing & Sales, er gaat niets boven aan een fysieke presentatie van een product aan de klant. Met de juiste presentatie oplossing die de creatieve ontwerp- en marketingconcepten van het product en bedrijf aanvullen zal de effectiviteit van de marketing en sales inspanningen zo hoog mogelijk zijn. Wij kunnen u inspireren met vernieuwende maatwerk oplossingen en opvallende concepten.

Verpakkingen op maat voor Presentatie & Promotie

Lejan levert al decennialang verpakkingen voor presentatie en promotie doeleinden. Als verpakkingsspecialist zullen wij aan de hand van uw specifieke vraag en gebruikseisen adviseren over de best passende verpakkingsoplossing op maat. Hierbij vertalen we bij voorkeur zo vroeg mogelijk in het proces, factoren zoals van marketing eisen of specialistische inzet naar een optimaal verpakkingsadvies. Als verpakkingspartner en totaalleverancier ziet Lejan met eigen productie en kwaliteitsprocessen erop toe op dat uw presentatiekoffer aan het volledige pakket van eisen voldoet.

Toepassingen

Technische onderdelen

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport

Promotie tas

Aluminium koffer

Mobiele pinautomaat van SEPAY verpakt in een branded reiskoffer

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom moeten elektronische betalingen perfect geregeld zijn, al is het maar voor een dag. Het gaat tenslotte om de omzet. Dit lukt met een gecertificeerde en veilige pinautomaat van SEPAY. Op een beurs, markt of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijdelijk pinverkeer.

Reiskoffer voor pin apparatuur

Hoe kies ik de juiste verpakking?

Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij voor u een verpakkingsadvies. Zo helpen wij u met de juiste keuzes te maken voor specifieke verpakkingen, zoals voor presentatiekoffers of promotie koffers op maat. Wij ontzorgen u, door vanuit de vele mogelijkheden een optimaal afgestemd verpakkingsoplossing op maat te maken.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker