Medische verpakkingsoplossingen

Medische sector

Levens redden en mensen helpen weer gezond te worden. Niks is er zo belangrijk en daarbij wordt gebruikt van de meest geavanceerde technologieën en instrumenten. In de medische sector is apparatuur delicaat en de betrouwbare werking ervan van levensbelang. De juiste verpakkingsoplossing draagt bij aan bescherming van de medische apparatuur of zelfs aan een effectievere medische dienstverlening. Met medische verpakkingsoplossingen op maat kunt u zich nog meer richten op het verbeteren van de medische dienstverlening.

 

Verpakkingen op maat voor Medische toepassingen

Lejan levert al decennialang verpakkingen aan de medische sector voor zowel medische apparatuur en als mobiele EHBO-toepassingen. Als verpakkingsspecialist zullen wij aan de hand van uw specifieke vraag en toepassingseisen adviseren over de best passende verpakkingsoplossing op maat. Hierbij vertalen we factoren zoals benodigde bescherming, type transport of specialistische gebruikswijze naar een optimaal verpakkingsadvies. Als verpakkingspartner en totaalleverancier ziet Lejan met eigen productie en kwaliteitsprocessen erop toe op dat uw medische verpakkingsoplossing aan het volledige pakket van eisen voldoet.

Toepassingen

Chirurgisch gereedschap

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport

Ambulance tassen

Röntgenapparatuur

Mobiele pinautomaat van SEPAY verpakt in een branded reiskoffer

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom moeten elektronische betalingen perfect geregeld zijn, al is het maar voor een dag. Het gaat tenslotte om de omzet. Dit lukt met een gecertificeerde en veilige pinautomaat van SEPAY. Op een beurs, markt of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijdelijk pinverkeer.

Reiskoffer voor pin apparatuur

Hoe kies ik de juiste verpakking?

Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij voor u een verpakkingsadvies. Zo helpen wij u met de juiste keuzes te maken voor specifieke verpakkingen, voor medische apparatuur en EHBO tassen of kisten. Wij ontzorgen u, door vanuit de vele mogelijkheden een optimaal afgestemd verpakkingsoplossing op maat te maken.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker