Maritieme verpakkingsoplossingen

Home » Uw business en industrieën » Maritiem transport

Maritiem Transport

Op het water de elementen trotseren. Maritiem transport is een klasse apart met hoge eisen aan waterdichte verpakkingen. De verpakkingsoplossing die voldoet aan de juiste kwaliteitsklasse voor waterdichtheid zorgt voor betrouwbaarheid van transport en de effectieve inzetbaarheid van uw apparatuur en instrumenten.

 

Verpakkingen op maat voor Maritiem Transport

Lejan levert al decennialang verpakkingen aan de maritieme sector. Als verpakkingsspecialist zullen wij aan de hand van uw specifieke vraag en gebruikseisen adviseren over de best passende verpakkingsoplossing op maat. Hierbij vertalen we factoren zoals vereiste kwaliteitsklassen, transport- en opslagwijze naar een optimaal verpakkingsadvies. Als verpakkingspartner en totaalleverancier ziet Lejan met eigen productie en kwaliteitsprocessen erop toe op dat uw maritieme verpakkingsoplossing aan het volledige pakket van eisen voldoet.

Toepassingen

 Reserve onderdelen

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport

Pallet afmetingen

Mobiele pinautomaat van SEPAY verpakt in een branded reiskoffer

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom moeten elektronische betalingen perfect geregeld zijn, al is het maar voor een dag. Het gaat tenslotte om de omzet. Dit lukt met een gecertificeerde en veilige pinautomaat van SEPAY. Op een beurs, markt of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijdelijk pinverkeer.

Reiskoffer voor pin apparatuur

Hoe kies ik de juiste verpakking?

Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij voor u een verpakkingsadvies. Zo helpen wij u met de juiste keuzes te maken voor specifieke verpakkingen, zoals voor zeewaardige kisten of waterdichte koffers. Wij ontzorgen u, door vanuit de vele mogelijkheden een optimaal afgestemd verpakkingsoplossing op maat te maken.n.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker