High Tech verpakkingsoplossingen

High Tech sector

De Nederlandse High Tech industrie is van topklasse en heeft wereldwijd zijn afzetmarkt. Kwetsbare elektronische apparatuur, precisie-onderdelen en specialistische industriële goederen worden vervoerd. De juiste verpakkingsoplossing die voldoet aan de meest strikte transporteisen, valproeven en cleanroom-classes zorgt voor betrouwbare levering en gebruik bij klanten. Het OEM meeleveren van een kwaliteits-verpakkingsoplossing op maat zorgt voor duurzaam gebruik van uw apparatuur.

Verpakkingen op maat voor High Tech

Lejan levert al decennialang verpakkingen aan de technische sector. Als verpakkingsspecialist zullen wij aan de hand van uw specifieke vraag en gebruikseisen adviseren over de best passende verpakkingsoplossing op maat. Hierbij vertalen we bij voorkeur zo vroeg mogelijk in het productontwikkelingsproces, factoren zoals vereiste normen en kwaliteitsklassen, transportwijze of specialistische inzet naar een optimaal verpakkingsadvies. Als verpakkingspartner en totaalleverancier ziet Lejan met eigen productie en kwaliteitsprocessen erop toe op dat uw High Tech verpakkingsoplossing aan het volledige pakket van eisen voldoet.

Toepassingen

Flex koffer

19 inch computer

Drone tas en koffer

Rugzak voor Marlyn Drone  

Maak een rugzak voor de Marlyn drone.
De drone moet makkelijk te vervoeren zijn in een gewone auto. Ook moet het mogelijk zijn de drone mee te nemen op tochten te voet.
Op de rug draagbaar op verschillend terrein onder diverse omstandigheden.
De drone te werkt met een de afstand bediening en laptop en meer accessoires deze moeten ook in de rugzak passen.

Containers herbruikbaar voor delicate transport

Hoe kies ik de juiste verpakking?

Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij voor u een verpakkingsadvies. Zo helpen wij u met de juiste keuzes te maken voor specifieke verpakkingen, zoals voor meetinstrumenten koffers en andere technische koffers. Wij ontzorgen u, door vanuit de vele mogelijkheden een optimaal afgestemd verpakkingsoplossing op maat te maken.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker