Entertainment & Evenementen verpakkingsoplossingen

Home » Uw business en industrieën » Entertainment en Evenementen

Entertainment & Evenementen sector

Entertainment en Evenementen, er gaat niets boven ‘erbij zijn’. Met de flightcases op maat voor uw video en effecten apparatuur zorgt u telkens weer met een werkende set op locatie en dat de show de sterren van de hemel kan draaien. Wij kunnen u inspireren met vernieuwende maatwerk oplossingen en doorontwikkelde bewezen concepten voor de Entertainment en Evenementen sector.

Verpakkingen op maat voor Entertainment & Evenementen

Lejan levert al decennialang verpakkingen aan de Entertainment en Evenementen sector. Als verpakkingsspecialist zullen wij aan de hand van uw specifieke vraag en gebruikseisen adviseren over de best passende verpakkingsoplossing op maat. Als verpakkingspartner en totaalleverancier ziet Lejan met eigen productie en kwaliteitsprocessen erop toe op dat uw evenementen en AV entertainment verpakkingsoplossing aan het volledige pakket van eisen voldoet.

Toepassingen

Flatscreen en statief set 

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport

Sony camera set

19 inch slamrack

Op maat gemaakt gereedschap interieur voor Scheepswerf

Onderhoudsmedewerkers reizen continu en meestal met spoed over de hele wereld. De juiste gereedschappen en of onderdelen zijn cruciaal. Alle cases nazoeken op dat ene tooltje is tijdrovend en stressvol.

Bounce Case

Hoe kies ik de juiste verpakking

Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij voor u een verpakkingsadvies. Zo helpen wij u met de juiste keuzes te maken voor specifieke verpakkingen, zoals voor presentatiekoffers of promotie koffers op maat. Wij ontzorgen u, door vanuit de vele mogelijkheden een optimaal afgestemd verpakkingsoplossing op maat te maken.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker