Verpakkingsoplossingen voor Defensie & Hulpdiensten

Home » Uw business en industrieën » Defensie & Hulpdiensten

Defensie, Militaire & Hulpdiensten

Onze veiligheid garanderen en noodhulp verlenen. Essentiële taken en daarbij is goed werkend materieel van levensbelang. Onder uitdagende omstandigheden wordt kwetsbare apparatuur, reserveonderdelen en specialistisch gereedschap over land, zee en door de lucht vervoerd en op locatie ingezet. De juiste verpakkingsoplossing die voldoet aan strikte transporteisen en UN keurmerken voor defensie en hulpdiensten draagt bij aan effectieve inzetbaarheid van de dienstverlening.

Verpakkingen op maat voor Defensie, Militaire & Hulpdiensten

Lejan levert al decennialang verpakkingen aan defensie & Politie-, Brandweer-, Ambulance-diensten. Als verpakkingsspecialist zullen wij aan de hand van uw specifieke vraag en gebruikseisen adviseren over de best passende verpakkingsoplossing op maat. Hierbij vertalen we bij voorkeur zo vroeg mogelijk in het proces, factoren zoals vereiste normen en NEN, (Mil-specs, Stanag) kwaliteitsklassen, transportwijze of specialistische inzet naar een optimaal verpakkingsadvies. Als verpakkingspartner en totaalleverancier ziet Lejan met eigen productie en kwaliteitsprocessen erop toe op dat uw defensie of hulpdiensten verpakkingsoplossing aan het volledige pakket van eisen voldoet.

Toepassingen

Wapen koffer 

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport

Defensie röntgenapparatuur

Wapen koffer licht gewicht

KLEISS & CO pijpleidingapparatuur koffer op maat

Kleiss & co is opgericht in 1967 in Schiedam en heeft bijna 50 jaar ervaring in het produceren van gereedschappen en materialen voor de aanleg van pijpleidingen en onderhoud. Ze hebben ons benaderd om hun transportkoffers efficiënter te maken. Ze waren opzoek naar een lichtere koffer, die makkelijker te vervoeren is.

Lange koffer met wieltjes voor makkelijk transport

Hoe kies ik de juiste verpakking?

Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij voor u een verpakkingsadvies. Zo helpen wij u met de juiste keuzes te maken voor specifieke verpakkingen, zoals voor aluminium of kunststof wapenkoffers en andere militaire verpakkingen. Wij ontzorgen u, door vanuit de vele mogelijkheden een optimaal afgestemd verpakkingsoplossing op maat te maken.

Wat is uw verpakkingsuitdaging?

Niet gevonden wat u zocht? Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op.

Accountmanager & product ontwikkeling

Gert Stolker