Bescherming is essentieel wanneer u waardevolle producten vervoert. Bij Lejan begrijpen we dat elk product uniek is en specifieke bescherming vereist. Daarom bieden we een scala aan waterdichte kisten op maat aan, die uw producten beschermen tegen lucht, stof en vocht.

Waarom kiezen voor Lejan’s waterdichte kisten?

Robuust Design: Onze waterdichte kisten zijn ontworpen om sterk en duurzaam te zijn. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof dat bestand is tegen de meest uitdagende omstandigheden.

Gecertificeerde Bescherming: Elke kist die we produceren is gecertificeerd lucht-, stof-, en waterdicht. Uw producten zijn dus altijd in veilige handen.

Maatwerk Foam Inserts: Naast een stevige buitenkant zorgen onze custom made foam inserts aan de binnenkant voor een optimale bescherming van uw producten. Of u nu behoefte heeft aan pe-schuim, pu schuim, airfoam of cleanroom foam, bij Lejan vindt u de beste oplossing.

Ons Proces: Uw Waterdichte Kist Op Maat

Wanneer u kiest voor een waterdichte kist van Lejan, starten we met een grondige evaluatie van uw behoeften. We kijken naar het product dat u wilt vervoeren, de omstandigheden waaronder het wordt vervoerd en de reis die het moet afleggen. Zo garanderen we dat elke kist die we ontwerpen en produceren perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Advies Nodig?

Heeft u vragen of twijfelt u welke waterdichte kist of koffer het beste bij uw situatie past? Onze vakspecialisten staan klaar om hun expertise met u te delen. Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van Lejan’s waterdichte kisten op maat.

tech apparatuur tech apparatuur - open kist