nederlands | english
Home » Producten » Kunststof koffers  
ZOEK  
Kunststof koffers
 
Neem direct contact
met ons op voor een vrijblijvend advies »

 

 

Lichtgewicht kunststof koffers op maat

Ons uitgebreide assortiment kunststofkoffers bestaat uit een groot aantal modellen en afmetingen voor diverse toepassingen. Ze worden vervaardigd uit lichtgewicht kunststofmateriaal (polypropyleen) en zijn zeer gebruiksvriendelijk, hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Dit zijn kunststof koffers met een representatieve uitstraling die zich bij uitstek lenen voor promotionele doeleinden en commerciële presentaties.

Onze adviseurs begeleiden u graag tijdens het keuzeproces. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kunststof koffers

Lejan biedt een zeer breed assortiment met uiteenlopende mogelijkheden. Het materiaal van kunststof koffers is relatief  zacht, dus makkelijker verwerkbaar. De vele kleuren, opdrukmogelijkheden en toepassing van transparant materiaal, bieden de mogelijkheid om deze koffers in geheel eigen huisstijl uit te voeren en in te zetten voor promotionele doeleinden.

Wij hebben alvast een aantal categorieën voorgeselecteerd, zodat u gemakkelijk kunt bepalen welke multifunctionele kunststofkoffer het beste bij uw specifieke doelstellingen past. Ieder model is op maat te maken en custom made te voorzien van extra’s die voor u van belang zijn.


De serie mini bags is uitermate geschikt voor het vervoeren en bewaren van kleine apparatuur en gereedschap, maar ook voor camera’s en telefoons, medicijnen, verzorgingsproducten en veel meer. De vario bag leent zich meer als promotionele verpakking of als verpakking voor relatiegeschenken. De ST 170 is een prachtige laptopcase, maar kan ook dienst doen als transportverpakking van uw goederen. De MUB serie is vooral bedoeld voor transport en opslag van wat zwaardere materialen.

Voor iedere denkbare toepassing is er wel een geschikte kunststofkoffer te vinden, maar compleet zijn ze pas als ook het interieur passend is. Wij maken ook de interieurs exact op maat (uit schuim of kunststof) en bieden tal van interne opties en vakverdelingen. De meeste modellen zijn in vele kleuren verkrijgbaar en zijn uitstekend te bedrukken met beeld, tekst en logo. 

 


 
 Lejan - koffers, kisten & flightcases op maat
 Hollandse Kade 26
 1391 JD Abcoude
 Nederland
T : + 31 (0)20 - 411 28 80
F : + 31 (0)20 - 411 06 22
info@lejan.nl
www.lejan.nl
contact     sitemap     faq     partners 


Facebook Twitter