nederlands | english
Home » Producten » Flightcases op maat  
ZOEK  
Flightcases op maat
 
Neem direct contact
met ons op voor een vrijblijvend advies »

 

 


Onze adviseurs begeleiden u graag tijdens het keuzeproces.  Neem vrijblijvend contact met ons op.

flightcase 4 flightcase 6 Transportkisten
Flightcase 4

Lichtgewicht koffer voor licht en/of persoonlijk gebruik als office case en voor productpresentaties.
Flightcase 6

Een stevige en schokbestendige koffer met vele mogelijkheden. Functioneel voor o.a. transport en opslag.
Transportkisten

Schokbestendige en stootvaste koffers voor het transporteren van veel gewicht en/of zeer kwetsbare apparatuur.

 

flightcase P standaard cases fiber cases
Flightcase P

In deze unieke flightcase is er geen onderscheid tussen de buitenzijde en het interieur.
Standaard flightcases

Standaard koffers die leverbaar zijn in diverse modellen en afmetingen met een maatwerk interieur!
Fiber flightcases

Een koffer met een natuurlijke uitstraling, gemaakt van lichtgewicht resin fiber. Dit is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal.

Ter oriëntatie hebben we onze flightcases ingedeeld in zes basis categorieën.

De Flightcase 4 lichtgewicht koffers lenen zich uitstekend voor het beschermd vervoeren van niet al te zware spullen (tot 20 Kg) en zijn bij uitstek geschikt voor (commerciële) presentatie doeleinden. Lejan lichtgewichtkoffers zijn vervaardigd uit dun plaatmateriaal van kunststof of hout en hebben een uiterst representatieve uitstraling.

De Flightcase 6 serie combineert de voordelen van de lichtgewicht koffer met een meer robuust karakter. Deze flightcase is gemaakt van iets dikker plaatmateriaal en kan meer inhoud in zich mee dragen (tot 30 Kg). Door de stevige constructie en profielen rondom zijn ze ook geschikt voor opslag en transport.

Transportkisten van Lejan zijn de zwaargewichten onder de flightcases. Deze super stevige kisten zijn bedoeld voor zwaar tot heel zwaar transport. Ze zijn volledig schokbestendig en stootvast en bieden de beste bescherming tijdens zware reisomstandigheden en tegen schadelijke invloeden van buitenaf. ATA 300 Cat.1 gecertificeerd.

Flightcase P is het meest vooruitstrevende concept van Lejan flightcases. In deze serie wordt extra aandacht besteed aan de buitenzijde van de kisten. Hierdoor ontstaat niet alleen een representatieve uitstraling, maar bieden ze ook bescherming aan de omgeving. De inhoud wordt beschermd middels een schok dempend interieur. Zeer geschikt voor het opbergen van kwetsbare spullen of apparatuur.

Onze standaard flight cases doen alles wat ze beloven. Op basis van de inhoud worden deze kisten ontworpen en gefabriceerd in enkele stuks of in grote series. Zijn te verkrijgen in alle maatvoeringen en in alle kleuren - en in transparant of aluminium - en zijn prima te bedrukken.

De Fiber flightcase is onze meest milieuvriendelijke variant. Gemaakt van hergebruikt papier en karton wordt een lichtgewicht materiaal verkregen dat bescherming biedt tijdens transport en opslag. In diverse vormen verkrijgbaar. Ook geschikt voor gebruik als bijzondere presentatiekoffer.

Al onze flightcases zijn uit te breiden met vele soorten opties, zoals wieltjes, trolleys en veel meer. Interieurs bieden wij in standaarduitvoering of geheel op maat gemaakt uit schuim of kunststof - afhankelijk van uw producten en gebruik daarvan. U kunt kiezen uit een groot palet aan Formica kleuren en in alle gevallen kunnen we uw flightcases bedrukken met bedrijfsnaam, beeld en logo. 

 


 
 Lejan - koffers, kisten & flightcases op maat
 Hollandse Kade 26
 1391 JD Abcoude
 Nederland
T : + 31 (0)20 - 411 28 80
F : + 31 (0)20 - 411 06 22
info@lejan.nl
www.lejan.nl
contact     sitemap     faq     partners 


Facebook Twitter